Direcționează 3,5% din impozitul pe venit

Ajută copiii din familii fără posibilități să aibă acces la educație și oferă șansa la sănătate oamenilor fără venituri și fără asigurări medicale.

CINE POATE DIRECȚIONA 3.5% DIN IMPOZIT

Fundația CMU Regina Maria este furnizor de serviciu social licentiat cf licentei nr LF/0004473 eliberata de MMJS la data de 11.12.2017 (disponibila AICI sau pe http://www.mmuncii.ro).

Conform Codului Fiscal, următoarele categorii de persoane pot redirecţiona 3.5% din impozitul pe venit către Fundatia Inovatii Sociale Regina Maria:

Salariați din 2019

Persoanele fizice care au avut un contract de muncă încheiat în anul 2019 completează formularul 230 și direcționează fără niciun cost pentru ele 3,5% din impozitul pe venit plătit deja la stat.

Pensionari

Persoanele fizice care au avut pensie mai mare de 2000 RON lunar în anul 2019 completează formularul 230 și direcționează fără niciun cost pentru ele 3,5% din impozitul pe venit plătit deja la stat.

Persoane cu venituri independente

Persoanele care au obţinut venituri din activităţi independente in anul 2019 (chirii, PFA etc.)  completează declaraţia unică 212, care se depune până la data de 15 martie 2019, inclusiv.

ATENȚIE – Data limită de depunere este 15 Martie!

CUM DEPUN DECLARAȚIA DE REDIRECȚIONARE A 3,5%?

Datele Fundației Inovații Sociale Regina Maria sunt precompletate. Completează datele de tale de identificare de pe formular de mână, cu majuscule, fără a specifica suma (ANAF va calcula și o va vira conform legii). Bifează opțiunea de a distribui suma pe o perioadă de 2 ani pentru a te asigura ca anul viitor nu mai trebuie să completezi din nou formularul.

Sunt 3 variante prin care poți trimite formularul completat până la 15 martie inclusiv:

1. La sediul Fundației Inovații Sociale Regina Maria – Trimite prin poștă sau adu personal formularul completat către Fundației și îl vom depune noi la ANAF pentru tine. Punctele de colectare sunt:  Strada Gârlei 88, sector 1, București, contact 0737 441 003 (Sediul Administrativ) și Strada Ion Câmpineanu nr 23, București, contact 0731 345 129 (Policlinica Sala Palatului)
  2. La sediul ANAF – Trimite formularul completat prin Poșta Romană sau depune-l la ghișeul ANAF-ului localității tale de domiciliu (vezi aici adresa ANAF-ului de care aparții)
  3. Online pe ANAF „Spațiul Virtual” – Acest serviciu se acceseaza pe baza unui cont de utilizator creat pe site-ul ANAF, unde poți găsi instrucțiuni de completare.

Model completare formular

DIRECȚIONEAZĂ PENTRU EDUCAȚIE

Prin cele două centre educaționale pe care le susținem prin cei 3,5% din impozitul tău pe venit, 200 de copii vor primi toate șansele unui viitor strălucit prin educație.

DIRECȚIONEAZĂ PENTRU SĂNĂTATE

Viața fiecărui om contează. Prin cele două policlinici ale fundatiei vom ajuta prin servicii medicale și medicamente persoane fără venituri sau cu venituri mici.

45 DE SECUNDE A DURAT CA MAIA MORGENSTERN

să completeze formularul 230 pentru Fundația Inovații Sociale Regina Maria. Ajută-ne și tu să schimbăm vieți prin programele de sănătate și educație – nu durează mult!