coversloganfara-pret

Pe data de 18 Octombrie 2019, la Hotel InterContinental din București, începând cu orele 18:30, va avea loc a 7-a ediție a Galei din Inimă pentru Viitor.

Gala este evenimentul caritabil emblematic al Fundației Inovații Sociale Regina Maria, care aduce laolaltă, ca în fiecare an, comunitatea de afaceri de top din România, antreprenori, administrația publică, societatea civilă și reprezentanți la cel mai înalt nivel ai corpului diplomatic, invitându-i să sprijine o cauză socială ce are ca țel transformarea vieților persoanelor defavorizate.

În fiecare an evenimentul reușește să strângă fonduri pentru a oferi acces la servicii și tratamente medicale persoanelor dezavantajate și pentru a deschide porțile către o educație solidă pentru copiii din medii vulnerabile.

Din fodurile donate cu atâta generozitate la Gala din anul precedent, am oferit 19,000 consultații și tratamente medicale (din care 5,600 gratuite) către 5,600 pacienți (dintre care 2,600 fără venituri și fără asigurări medicale) în cele 2 policlinici sociale, iar 200 de copii defavorizați au continuat activitățile educaționale.

În acest an Fundația noastră își va extinde obiectivele, sprijinind lupta împotriva discriminării sistemice a adulților și copiilor ce trăiesc la limita sărăciei, ignorați, marginalizați și care în cele din urmă devin invizibili pentru societate. Gala noastră devine astfel mai mult decât o cină elegantă de strângere de fonduri, fiind momentul în care ne dorim să sporim gradul de conștientizare a inegalităților sociale și să recunoaștem că lupta împotriva prejudecăților necesită acțiuni decisive și colective în locului efortului individual.

Ca MC al evenimentului avem onoarea de o avea alături de noi pe Mariana Brădescu, Managing Partner al companiei PIATRAONLINE.

În timpul Galei veți avea ocazia să petreceți o seară inspirațională, presărată de momente de networking, o cină gourmet specială, licitații live și silent cu obiecte și experiențe spectaculoase, precum și să vă bucurați de un concert incendiar susținut de Loredana.

Programul serii:

18:30 – 20:00

• Cocktail
  • Bufet
  • Networking
  • Licitație Silent

20:00 – 22:00

• Intro
  • Cină Gourmet
  • Moment Artistic
  • Licitație Live

• Concert Loredana
  • Dans
  • Networking

Cum poți ajuta?

Pentru a strânge fonduri pentru continuarea missiunii Fundației noastre am definit 5 pachete de sponsorizare între 4,000 – 24,000 € pentru companiile care doresc să ni se alăture ca și parteneri, dar avem și posibilitatea de participare individuală în valoare de 250 €.

Mulțumim deja companiilor care au ales să ni se alăture până acum!

Pachetele de sponsorizare sunt însoțite de locuri gratuite la Spectacolul Caritabil de Crăciun ce are loc pe data de 6 Decembrie la Teatrul Evreiesc de stat, ”Regina Maria: Regina tuturor românilor”, un spectacol cu și de Liliana Ceterchi.

Oamenii puternici inspiră prin generozitatea lor

Nicolae Iorga scria aceste cuvinte despre Regina Maria: Niciodată, desigur, o Regină n-a impus mai mult în afară de rangul ei suprem. Regalitatea vitejiei şi milei de oameni o fac să poarte totdeauna o coroană nevăzută care e mai scumpă decât toate juvaierele lumii„.

De-a lungul istoriei ni s-a arătat faptul că un titlu nobiliar nu este dobândit doar prin moștenire ci poate fi câștigat ca urmare a unor virtuți extraordinare, precum și a actelor deosebite de bunătate și de omenie.  Cu toții purtăm această coroană nevăzută a nobleței și în noi toți se află puterea schimbării destinelor celor defavorizați.

Așadar, participarea fiecăruia dintre dumneavoastră la eveniment va fi o mare onoare pentru noi și vă mulțumim pentru sprijinul pe care ni-l acordați în deschiderea de noi capitole în viețile celor care se găsesc acum în spatele ușilor închise.

Găsiti aici contractul de sponsorizare pentru pachetele corporate și aici pe cel pentru locurile individuale.

Aici puteți găsi mai multe detalii despre ediția de anul trecut a Galei din Inimă pentru Viitor.