#MareaTzopăială - Zâmbete pentru mame și copii sănătoși

Marea tzopaiala
PACHET 1 SHOT – alegi o activitate (Kangoo/Aerobic/Circuit)
PACHET ALL-INCLUSIVE – participi la câte activități vrei

#MareaTzopăială 2 septembrie Parcul Herăstrău, la Roata Mare începând cu ora 10.00

Programul Fundației – Zambete pentru mame și copii a lansat sămbătă în Parcul Herăstrău evenimentul de strângere de fonduri #Marea Tzopaială, desfășurat începând cu ora 10. Au fost ore de kangoo jumps, aerobic, functional training, clase pentru copii, ateliere pentru copii, relaxare și lecții de nutriție. Am avut ca obiectiv 10 000 euro și am strâns 11.500 euro cash cărora li s-au adăugat premii în valoare de peste 2000 euro. Programul ”Zambete pentru mame și copii” a avut un suport frumos prin acest eveniment și suntem bucuroși să vă spunem că 160 de femei pot beneficia acum de analize, lectii de nutriție și consult general și 100 de copii pot primi consultații și tratamente stomatologice.

Roata Mare Parcul Herastrau

Am creat un eveniment sportiv special pentru tine, în care să îmbini sportul în aer liber alături de familia, prietenii și colegii tăi cu faptele bune de care au nevoie sutele de femei și copii – pacienți ai Policlinicii Sociale Baba Novac.

CE AM PLĂNUIT?

• Vom avea clase de #KangooJumps. Alături de FLORIN, instructor K FIT STUDIO,  vei vedea cât de bună e țopăiala pentru tonusul tău. Dacă îți pui ghetele pentru prima dată în picioare, nu te îngrijora! Instructorul nostru, îți va explica ce trebuie să faci prima dată: convinge-te că ai închis gheata bine, că toate cataramele sunt strânse. Apoi, verifică-ți postura: întotdeauna stai dreaptă, cu genunchii ușor îndoiţi și cu abdomenul încordat. Fă câteva mişcări pentru a te acomoda cu ghetele.

Ești pregătită pentru o țopăială pe cinste?

• Alături de WORLD CLASS ROMÂNIA, îți dezvolți mușchii!
    Vei afla că ai mai mulți mușchi decât credeai!
    Clasele de #FunctionalTraining și #FunctionalCircuit ținute de unii dintre cei mai buni instructori World Class, îți vor dezvolta musculatura, forța, puterea de reacție și îți vor pune sângele în mișcare.
  • În timp ce adulții fac mișcare, cei mici se va distra pe cinste la clasele antrenante organizate special pentru ei de gașca WORLD CLASS, dar și de Trupa PAM-PAM și Casa Veselă, care îi vor distra cu ateliere de pictură, muzică și fotografie!

Avem și un #SuperConcurs pentru tine, cu multe premii frumoase!

DE CINE AVEM NEVOIE?

De echipe energice, persoane de toate vârstele, care să creadă în puterea lor de a schimba vieți.

În fața bolii toți suntem egali, iar doctorii noștri au înțeles că fiecare diagnostic și tratament corect aplicat la timp contează.

De aceea, ne-am propus un obiectiv foarte clar: acces gratuit la servicii medicale si lecții de nutriție pentru sute de femei fără venituri și asigurări de sănătate și copii ce suferă de boli metabolice, prin intermediul Policlinicilor Sociale ale Fundației.

DE CE SĂ PARTICIPI LA EVENIMENT?

Prin participarea ta, ne ajuți:

• Să asigurăm accesul gratuit la servicii medicale pentru sute de femei fără venituri și asigurări de sănătate, care suferă de obezitate, diabet sau alte afecțiuni cronice;
  • Să asigurăm sesiuni speciale de nutriție prin care medicul nutriționist le va învăța pe pacientele noastre cum să se hrănească sănătos și cum să aibă grijă de sănătatea familiilor și copiilor lor;
  • Să susținem lecții specifice de nutriție și alimentație sănătoasă pentru cele câteva sute de copii, fie din cele două Centre Educaționale ale Fundației (Băneasa și Clinceni), fie pentru copiii pacienților Policlinicilor Sociale.

Doar cu ajutorul tău putem crește numărul de beneficiari!

Bilete individuale – INSCRIERE

1. PACHET 1 SHOT – alegi o activitate (Kangoo/Aerobic/Circuit)

DONAȚIE MINIMĂ – 30 RON

2. PACHET ALL-INCLUSIVE – participi la câte activități vrei

DONAȚIE MINIMĂ – 50 RON

#PrettyCool, nu?

Mai ales că vom susține programul „Zambete pentru mame si copii” cu ajutorul tău! Orice donație in plus este binevenită si cu grijă investită!

Încă ceva: copiii sub 12 ani participă gratuit.

FII FUNDRAISER!

Pentru inscriere trimite un email la adresa frm@fundatiareginamaria.ro.

Creăm pentru compania ta o pagină personalizată de #Fundraising pe platforma de #CrowdfundingGalantom.ro.

Fiecare participant al echipei este invitat să promoveze pagina in social media pentru a strânge cât mai multe fonduri!

PACHET 1 SHOT – alegi o activitate (Kangoo/Aerobic/Circuit)
PACHET ALL-INCLUSIVE – participi la câte activități vrei

Parteneri Organizare