Ziua FPSRM la tine in companie

Prin “Ziua Fundatiei Policlinici Sociale Regina Maria in compania ta” dorim

• sa venim cat mai aproape de sustinatorii nostri
  • sa va cunoastem mai bine
  • sa va oferim mici surprize personalizate
  • si oportunitatea de a va implica in proiectele curente ale fundatiei.

Daca doriti sa va vizitam, ne-ar face mare placere sa ne scrieti in acest sens pe adresa frm@fundatiareginamaria.ro

In 24 aprilie 2014, echipa FPSRM a fost gazduita cu generozitate si caldura de catre angajatii Grupului Porsche Romania.

Ne-am bucurat sa le putem fi alaturi si sa povestim impreuna despre cat de importanta este sanatatea pentru cei care isi permit cel mai putin, despre importanţa programului de redirectionare a celor 2% din impozitul pe venit pentru sprijinirea unor cauze sociale.

In luna noiembrie 2014 am fost alaturi de angajatii Unicredit Tiriac Bank, in sediul central din Bulevardul Expozitiei.

Deschiderea si sprijinul aratate proiectelor Fundatiei ne-au depasit asteptarile. Impreuna am reusit sa strangem fondurile necesare dotarii partiale a unui cabinet de stomatologie in noua Policlinica Sociala, prin activitati in care s-au implicat cu dedicare alaturi de reprezentantii echipei Fundatiei, fie ca au gatit prajituri delicioase, fie ca au donat pentru a le savura, fie ca si-au oferit sprijnul in cadrul targurilor cu produse inedite.

Campanii si Evenimente