Fundatia Policlinici Sociale Regina Maria este o organizatie de caritate neguvernamentala dedicata asistentei medicale integrate pentru persoanele fara venit si fara asigurare medicala si pentru persoanele cu venituri mici din Bucuresti, prin intermediul Policlinicilor Sociale. Ajutam si ingrijim persoanele aflate in nevoie prin proiecte sustenabile si durabile in domeniile sanatatii si educatiei.

Fundatia a fost infiintata de Dr. Wargha Enayati impreuna cu sotia sa, Mitra Enayati in luna august 2010. Daruirea, entuziasmul si spiritualitatea Reginei Maria au inspirat fondatorii sa creeze proiecte care sa contribuie la imbunatatirea calitatii vietii a cat mai multor romani.

De aproape 5 ani oferim servicii medicale de calitate in mod neconditionat si sansa la o viata decenta celor mai putin norocosi decat noi. Credem ca actul medical este o forma de a-ti iubi semenii si ca activitatile pe care le facem pentru binele celorlalti sunt importante nu doar pentru cei care au nevoie, ci si pentru fiecare dintre noi, in cladirea unei lumi mai bune. Toate persoanele trebuie sa beneficieze de servicii medicale si de o sansa la o viata decenta.

Misiune
Misiunea Fundatiei Policlinici Sociale Regina Maria este de a ajuta persoanele aflate in nevoie prin proiecte si programe sustenabile si durabile in domeniile sanatatii si educatiei, pastrand echilibrul intre partea materiala si cea spirituala.
Viziune
Viziunea Fundatiei Policlinici Sociale Regina Maria este de a crea o lume mai buna, in care dragostea pentru semeni se traduce, prin puterea exemplului personal, prin grija si actiune, de la toti cei ce pot, pentru ajutorarea tuturor celor care au nevoie.
Valori
Promovam dragostea, daruirea, bucuria, unitatea, increderea, responsabilitatea, respectul si exemplul personal.