Gala Din Inima Pentru Viitor Editia a treia

Gala Din Inima pentru Viitor, editia a III-a

A treia editie a Galei Din Inima pentru Viitor s-a desfasurat sub semnul aniversarii a 140 de ani de la nasterea Reginei Maria, personalitate ce a inspirat si continua sa inspire toate proiectele noastre. Anul 2015 ne-a adus marea onoare de a putea desfasura acest eveniment caritabil la Muzeul National de Arta al Romaniei, aflat in stransa legatura cu viata Reginei Maria, cu sprijinul Administratiei Prezidentiale si partenerilor principali ai acestei cauze sociale, Groupama Asigurari si Reteaua Privata de Sanatate Regina Maria.

29 Octombrie 2015
Policlinica Sociala Sala Palatului

Am deschis Policlinica Sociala Sala Palatului

Dupa doi ani de eforturi si multumita celor patru membri fondatori – Fundatia Vodafone, Groupama, Porsche Group Romania si Wipro, carora li s-au alaturat peste 170 de sponsori individuali si corporate, am deschis Policlinica Sociala Sala Palatului, din Strada Ion Campineanu, nr. 23. Aceasta este dedicate persoanelor cu venituri mici si foarte mici, insa ofera tuturor posibilitatea de a face o fapta buna: prin plata unui serviciu medical la pret de lista, ajuti cel putin un pacient social. Fa-te bine facand bine!

27 Mai 2015
Gala Din Inima Pentru Viitor Editia a Doua

Gala Din Inima Pentru Viitor, Editia a II-a

Editia a doua a Galei Fundatiei Policlinici Sociale Regina Maria a adus impreuna, pentru prima data sub forma unui parteneriat unic in slujba unei cauze sociale doua companii de telecom: Fundatia Vodafone Romania si Telekom Romania, pentru a oferi prin Policlinicile Sociale servicii medicale cu suflet celor aflati in nevoie.

11 Octombrie 2014
Club United for Health

Club United for Health

Clubul United for Health a pornit din dorinta de a cladi impreuna comunitatea oamenilor care fac bine si care vor sa contribuie activ la cresterea calitatii vietii si a conditiilor de trai a celor mai puţin norocosi decat noi.

Martie 2014
Gala Din Inima Pentru Viitor Editia I

Gala Din Inima pentru Viitor, Editia I

Prima editie a Galei “Din Inima pentru Viitor” a fost organizata de Fundatia Policlinici Sociale Regina Maria pentru extinderea serviciilor medicale integrate, prin deschiderea celei de-a doua Policlinici Sociale.

11 Noiembrie 2013
Proiect Daruiesc

Proiect "Daruiesc"

Acest proiect a fost lansat in colaborare cu "Zendoo" si reprezinta o initiativa ce sustine dezvoltarea inteligentei emotionale si a copiilor aflati in orfelinate sau centre de plasament.

2013
Umanager

Umanager

Steven van Groningen, Silviu Hotaran, Septimiu Postelnicu si Wargha Enayati, patru dintre cei mai cunoscuti reprezentanti ai comunitatii de business din Romania, au lansat proiectul UMANAGER, proiect de sustinere a eticii in afaceri.

2012
Centrul educational Baneasa

Centrul educational Baneasa

Mitra Enayati, sotia lui Wargha Enayati, deschide cel de-al doilea proiect educational: Centrul educational Baneasa din dorinta de a contribui la dezvoltarea si educarea copiilor proveniti din familii cu posibilitati reduse.

2012
Policlinica Sociala Baba Novac

Policlinica Sociala Baba Novac

Se inaugureaza Policlinica Sociala Baba Novac cu servicii integrate medicale gratuite pentru persoanele fara venituri si fara asigurari medicale din Bucuresti.

2011
Afterschool Clinceni

Afterschool Clinceni "Micul Print"

Proiectul educational Afterschool Clinceni "Micul Print", infiintat de Melania Medeleanu cu sprijinul Primariei Clinceni, a fost deschis pentru formarea si dezvoltarea educationala a copiilor din familiile cu resurse limitate, cat si implicarea a cat mai multor instante ale societatii civile si promovarea voluntariatului.

Octombrie 2010
Fundatia Policlinici Sociale Regina Maria Infiintare

Infiintarea Fundatiei Policlinici Sociale Regina Maria

14 Iulie 2010

Despre Noi

Start typing and press Enter to search