Gala “Din Inimă pentru viitor” ediția I

Gala Din Inima pentru Viitor a fost prima Gala pe care am organizat-o si am fost incantat de un sprijin atat de important venit din partea colegilor de business, care s-au alaturat acestei initiative cu toata increderea, inca de la inceput.

Dr. Wargha Enayati, Presedintele Fundatiei Policlinici Sociale Regina Maria.

Acest eveniment de strangere de fonduri a fost organizat de Fundatia Regina Maria in beneficiul deschiderii celei de-a doua Policlinici Sociale.

Cu sprijinul a peste 20 de companii de top din Romania si a tuturor invitatiilor prezenti, peste 270 persoane, vedete si personalitati publice, reprezentanti ai mediului de business, institutional, societate civila si mass-media, am reusit sa strangem aproape 47.000 de euro.

Gazdele evenimentului, care a avut loc la Cercul Militar National, Sala de Marmura au fost doctorul Wargha Enayati si Melania Medeleanu, primul Ambasador al Fundatiei. Ei au avut alaturi invitati de marca, precum Excelenta Sa, Werner Hans Lauk, Ambasadorul Republicii Federale Germania in Bucuresti, Dr. Raed Arafat, Secretar de Stat, Ministerul Sanatatii, precum si alte personalitati si invitati surpriza: Horia Brenciu, Grigore Lese, Amir Heidarkhodaee, Ozana Barabancea si Jazzappella.