Gala “Din Inimă pentru viitor” ediția a-II-a

Aceasta deschidere de a fi impreuna in sprijinul unei cauze sociale va contribui cu siguranta la cladirea unei lumi mai bune. Suntem onorati sa avem alaturi parteneri de incredere mici si mari si invitam pe oricine sa ni se alature pentru a darui resurse si timp. Astfel ii ajutam pe cei aflati in mare nevoie, dintr-un motiv sau altul, independent sau dependent de vointa lor, in afara sistemului public de asistenta.

Dr. Wargha Enayati, Presedintele Fundatiei Policlinici Sociale Regina Maria

Editia a doua a Galei Fundatiei Policlinici Sociale Regina Maria a adus impreuna, pentru prima data sub forma unui parteneriat unic in slujba unei cauze sociale doua companii de telecom: Fundatia Vodafone Romania si Telekom Romania, pentru a oferi prin Policlinicile Sociale servicii medicale cu suflet celor aflati în nevoie.

Aceste eforturi unite reprezinta un parteneriat de responsabilitate inedit între doua companii private si o organizatie nonguvernamentala pentru o cauza buna, o dovada ca ne putem uni fortele pentru a face lucruri bune si frumoase, indiferent de profilul activitatii noastre.

Cu sprijinul a peste 20 de companii de top din Romania si a tuturor invitatilor prezenti, peste 250 persoane, vedete si personalitati publice, reprezentanti ai mediului de business, institutional, societate civila si mass-media, am reusit sa strangem 65.000 de euro.

Am avut alaturi invitati de marca, precum Excelenta Sa, Adam Sambrook, Vice-ambasadorul Regatului Unit al Marii Britanii, Excelenta Sa, Werner Hans Lauk, Ambasadorul Republicii Federale Germania in Bucuresti, Excelenta Sa Dan Ben-Eliezer, Ambasadorul Israelului, Printesa Marina Sturdza, precum si alte personalitati si invitati surpriza: Qvartetul Chromatic, Maria Chifu, Grigore Lese, Maria Raducanu, Monica Anghel, Ozana Barabancea, Jezebel si Zoli Toth Project.