Gala “Din Inimă pentru viitor” ediția a-III-a

“Dragi prieteni,

A fost un an incredibil pentru Fundatia Policlinici Sociale Regina Maria! Am reusit impreuna sa deschidem cea de-a doua policlinica sociala si astfel sa fim mai aproape de visul nostru de a veni in ajutorul persoanelor defavorizate social. Nu am fost insa singuri. Acest lucru a fost posibil datorita generozitatii si sprijinului vostru, ce ofera in continuare speranta celor care au nevoie de ajutor.”

Dr. Wargha Enayati, Presedintele Fundatiei Policlinici Sociale Regina Maria

A treia editie a Galei Din Inima pentru Viitor s-a desfasurat sub semnul aniversarii a 140 de ani de la nasterea Reginei Maria, personalitate ce a inspirat si continua sa inspire toate proiectele noastre. Anul 2015 ne-a adus marea onoare de a putea desfasura acest eveniment caritabil la Muzeul National de Arta al Romaniei, aflat in stransa legatura cu viata Reginei Maria, cu sprijinul Administratiei Prezidentiale si partenerilor principali ai acestei cauze sociale, Groupama Asigurari si Reteaua Privata de Sanatate Regina Maria.

Am avut sprijinul partenerilor – Fundatia Vodafone Romania, Porsche Group Romania, Wipro si sponsorilor – Agricover, BCR, Bosch, Banca Transilvania, FAN Courier, Fundatia Sensiblu, GarantiBank, Genpact, Intermedicas, KPMG, Kredyt Inkaso, PEPSICO, Pfizer, Premier Clinic, Raiffeisen Bank, Stoica & Asociatii si au fost alaturi de noi peste 200 de invitati de marca, precum Ambasadorul Israelului, Excelenta Sa, Tamar Samash, Andreea Esca, Loredana si The Colors. Din toate donatiile si sponsorizarile, am reusit sa facem, mai mult decat am visat prin cele doua Policlinici Sociale, oferind siguranta, sanatate si speranta.

Impreuna reusim sa transformam dramele unor oameni, intr-o poveste cu final fericit!