Gala Din Inima pentru Viitor a strans peste 100.000 de euro pentru proiectele Fundatiei

Joi seara a avut loc Gala Din Inima pentru Viitor, organizata de Fundatia Policlinici Sociale Regina Maria in beneficiul Policlinicilor Sociale si a centrelor educationale ale fundatiei. Invitati de marca precum ASR Principesa Maria a Romaniei, reprezentanti ai Casei Regale, oficiali ai statului (Administratia Prezidentiala, domnul Vlad Voiculescu – Ministru al Sanatatii), reprezentanti ai Corpului Diplomatic (Excelenta Sa domnul Paul Brummell – Ambasadorul Marii Britanii in Romania, Excelenta Sa doamna Tamar Samash – Ambasadorul Israelului in Romania), Printesa Marina Sturdza, Maia Morgenstern, Virgil Iantu, Marius Florea Vizante si peste 200 oameni de afaceri romani si straini – reprezentanti ai top managementului a peste 30 de companii importante din Romania au contribuit la strangerea sumei de peste 100.000 de euro. Aceasta suma va fi folosita pentru a sustine activitatea celor doua Policlinici Sociale si cele doua proiecte educationale ale Fundatiei.

”De peste 5 ani Policlinica Sociala Baba Novac este singura care ofera sanatate si demnitate persoanelor fara venituri si fara asigurari medicale, iar in ultimul an am ajuns la peste 2000 de pacienti care primesc servicii medicale complexe absolut gratuit. Iar la Policlinica Sociala Sala Palatului, in ultimul an am oferit servicii medicale pentru peste 2000 de persoane cu venituri mici si foarte mici. Si numarul pacientilor nostri este in permanenta crestere – estimam  ca pana la sfarsitul urmatorului an acesta va creste cu aproximativ 50%, deci vom avea peste 6000 de pacienti sociali de a caror sanatate ne vom ocupa. De aceea suntem fericiti ca in aceasta Gala am reusim sa adunam o suma record, de peste 100.000 euro, datorita sprijinului sponsorilor si invitatilor prezenti. Le multumesc tuturor!”, a precizat Dr. Wargha Enayati, presedintele si fondatorul Fundatiei Policlinici Sociale Regina Maria la finalul evenimentului.

Prezent la eveniment, ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu si-a declarat aprecierea fata de Fundatia Policlinici Sociale Regina Maria: “Ma mira faptul ca sunt primul ministru al Sanatatii care este la Gala Din Inima pentru Viitor dar ma si bucura foarte tare. Am avut ocazia sa il cunosc pe dr. Wargha Enayati in urma cu un an, personal, intr-un spital, in Bagdasar Arseni, atunci cand incercam sa transferam cativa pacienti in strainatate, unde ar fi putut fi tratati mai bine, ceea ce am si reusit. El a reusit un pic mai repede decat mine, au fost cateva zile in care ne-am vazut de mai multe ori la masa cu delegatia din Germania si am prins cate ceva din sufletul acestui om. Am aflat apoi cu ce se ocupa fundatia, stiam doar din alte surse, am fost in vizita la Fundatia Policlinici Sociale Regina Maria, cred ca ceea ce ne dorim fiecare, dincolo de succes, sau lipsa de succes pe care o putem obtine in viata aceasta, este ca in ceea ce facem sa lasam cate o farama din sufletul nostru”.

Diana Paun, consilier de stat in cadrul Administratiei Prezidentiale, a precizat ca Fundatia Policlinici Sociale Regina Maria ofera sansa unei vieti decente celor mai putin norocosi. ”Este foarte important sa-i sustinem pe cei care sunt alaturi constant de cei mai putin norocosi, de aceea folosesc acest prilej pentru a felicita Fundatia Policlinici Sociale Regina Maria pentru ca de atatia ani lupta zi de zi pentru acesti oameni”.

Cu ocazia Galei Din Inima pentru Viitor au fost prezentati si noii ambasadori ai Fundatiei: doamna Maia Morgenstern si domnul Virgil Iantu, care s-au alaturat cauzei in ultimele luni. La eveniment au mai fost prezente si alte personalitati precum Bogdan Stelea si Gheorghe Popescu, care au oferit pentru licitatia din cadrul Galei echipamente sportive purtate de ei si de mari sportivi precum Gheorghe Hagi si Cristiano Ronaldo. Aceste obiecte au fost de altfel si printre cele mai bine licitate obiecte in cadrul licitatiei live organizate in cadrul Galei, care a adunat peste 16.000 de euro.

Puteti vedea mai multe fotografii pe pagina noastra de Facebook.

Gala Din Inima pentru Viitor a fost sustinuta de:

sponsori-gala-2016

Multumirile noastre speciale merg catre:

multumiri1

multumiri2 Multumiri si pentru cei care au oferit obiectele pentru tombola:

Cei care s-au inscris la tombola au putut castiga obiecte oferite de:

Asus

Artmyway