Gala Din Inima pentru Viitor

In Evenimente, Uncategorized

Gala Din Inima pentru Viitor este prima Gala pe care o organizez si sunt incantat de un sprijin atat de important venit din partea colegilor de business, care s-au alaturat acestei initiative cu toata increderea inca de la inceput. Singurul tel pe care il am este sa servesc pentru semenii mei.

Dr. Wargha Enayati, Presedintele Fundatiei Policlinici Sociale Regina Maria

Fundatia Policlinici Sociale Regina Maria a lansat Campania „Din Inima pentru Viitor” prin intermediului unei Gale, ce a avut loc pe 16 noiembrie 2013, la Centrul Militar National. Acest eveniment de strangere de fonduri  a fost organizat de Fundatia Policlinici Sociale  Regina Maria in beneficiul deschiderii celei de-a doua Policlinici Sociale. Noua Policlinica Sociala ar urma sa dubleze numarul de beneficiari si sa implementeze un concept de centru pentru servicii sociale care sa adreseze mai multe dintre problemele acestei categorii de public defavorizat, de la cele de sanatate, pana la cele de educatie si incluziune sociala.

In urma evenimentului s-au strans 50.000 de euro, suma ce reprezinta o treime din fondurile necesare pentru a putea oferi servicii medicale gratuite persoanelor care nu beneficiaza de serviciile sistemului national de asigurari de sanatate pacientilor Policlinicii Sociale.

Gala a adunat peste 270 de persoane, vedete si personalitati publice din diverse domenii  ce si-au aratat sustinerea fata de initiativa Fundatiei Policlinici Sociale  Regina Maria de a oferi asistenta medicala de calitate celor care au cea mai mare nevoie.

Gazdele evenimentului au fost doctorul Wargha Enayati si Melania Medeleanu. Ei au avut alaturi invitati de marca, precum Excelenta Sa, Werner Hans Lauk, Ambasadorul Republicii Federale Germania in Bucuresti, Dr. Raed Arafat, Secretar de Stat, Ministerul Sanatatii, precum si alte personalitati si invitati surpriza: Grigore Lese, Amir Heidarkhodaee, Horia Brenciu, Ozana Barabancea si Jazzappella.

Multumim partenerilor fara de care acest eveniment nu ar fi fost posibil. Au fost alaturi de noi: Romtelecom si COSMOTE Romania, Petrom, Pfizer Romania, Reteaua privata de sanatate Regina Maria, AFI Palace Cotroceni, Agricover Credit IFN, Avon Romania, Banca Transilvania, Clinica Zetta, Ericsson, Fresenius Medical Care, Groupama Asigurari, Fundatia Helpnet, ING Asigurari, Intrafit, KDF Energy, Porsche Romania, Raiffeisen Bank, Sony, KPMG.

Multumim prietenilor si voluntarilor care si-au oferit neconditionat sprijinul pentru realizarea acestui eveniment: Advanced Ideas, andreii.org, Bestevent, Bigotti, Conviv Media, Dreamcatchers, Gino Rossi, HB Entertainment, I AM, Iutta, Jazzappella, La Blouse Roumaine, Marie Nouvelle, Mouzenidis Travel, Multi Media East, Paralela 45, Pro Reclama, Rhea Costa, Shiny Events, Smart Point, Tui Travel Center, Viva Advertising.

Multumim celor care au spus povestea Campaniei “Din Inima pentru Viitor”: Antena 1, BIZ, Blogunteer.ro, Ce se intampla Doctore?, CSR Media, Europa FM, Evenimentul Zilei, Gala Societatii Civile, Glamour, IQads, Kanal D, RTV, Totul despre MAME, The Money Channel, Romania Libera, Sapte Seri, TABU, The CSR Agency, Unica.

Pentru mai mult informatii va sugeram sa vizitati pagina dedicata acestui eveniment: Gala Din Inima pentru Viitor