Hai cu noi la Teatrul Evreiesc de Stat pe 7 aprilie

Teatrul Evreiesc de Stat vă așteaptă vineri, 7 aprilie, ora 19:00 la una dintre cele mai bune comedii din stagiune, “Azilul amanților”.
Spectacolul este unul caritabil și vine în sprijinul celor 2.000 de pacienți fără venituri înscriși la Policlinica Socială Baba Novac. Fondurile strânse din această piesă sunt direcționate către fundație pentru a acoperi costurile aferente investigațiilor, analizelor și tratamentului lunar oferit de echipa medicală.În București există peste 6.000 de persoane fără adăpost, iar peste 200.000 de persoane nu beneficiaza de asigurările de sănătate.
Kaufland România, partenerul principal al evenimentului și Impuls Leasing, partenerul Bronze sunt  partenerii noștri pentru acest eveniment, sprijinind activitatea celor 15 medici voluntari din Policlinica Socială Baba Novac.
In Policlinica Sociala Baba Novac este un proiect al Fundației Policlinici Sociale Regina Maria lansat în 2011 în parteneriat cu Direcția Generală de Asistență Socială a Municipiului București. Aceasta este singura policlinică de acest tip din România și asigură asistență medicală (consultații, investigații, analize și medicamente) gratuită pentru persoanele fără venit, fără asigurare medicală iar, în multe cazuri, fără adăpost.
Daca doriti sa deveniti partener al acestui eveniment, contactati-ne la frm@fundatiareginamaria.ro și descărcați prezentarea pachetelor de aici.