Cele 45 de secunde pe care le acorzi completarii formularului 230 conteaza pentru fericirea celor 2000 de pacienti fara venituri!

Alatura-te eforturilor noastre de a le oferi celor 2.000 de pacienti fara venituri, inscrisi la Policlinica Sociala Baba Novac, servicii medicale de calitate.

Doar 45 de secunde iti ia sa completezi formularul 2%. Redirectionarea nu implica niciun cost suplimentar din partea ta deoarece 2% din impozitul pe venit oricum s-ar duce altfel către stat. Si tu poti face fericit foarte simplu un pacient al fundatiei.

Fiecare diagnostic corect poate schimba o viata! 45 de secunde pentru un restart la viata!

Pasul 1: Descarca formularul precompletat cu datele Fundatiei.

Daca ai venituri doar din salarii, descarca Declaratia 230.

Daca ai venituri din mai multe surse, descarca Declaratia 200.

Pasul 2: Completeaza-l in 45 de secunde cu datele tale si semneaza-l.

Pasul 3: Trimite formularul completat pana pe 25 mai 2017 catre Administratia Financiara de care apartii cu domiciliul (detalii aici), pana la data de 20 mai 2017 sau in cele 8 hotspoturi de fericire din Bucuresti si din Clinceni.

Hotspoturi de fericire

Cum poti sa le dai de veste colegilor tai?

Anul acesta iti propunem sa transformam împreuna facilitatea fiscala de 2% din impozitul pe venit într-un program de responsabilitate sociala pentru compania pe care o reprezinti si un program de responsabilizare si implicare sociala pentru angajatii tai.

2% inseamna pentru angajati:

– O initiativa de a fi conectati si a ne mobiliza impreuna pentru un obiectiv social concret;

– O invitatie de a adauga un capitol optimist in povestile pacientilor sociali si copiilor din centrele noastre;

– O oportunitate de a deveni suporteri ai echipei noastre medicale formata din peste 30 de medici voluntari si angajati.

Indiferent de marimea companiei putem propune echipei tale mai multe proiecte sociale din care sa isi aleaga una care sa ii motiveze si sa isi atinga obiectivul pana pe 25 mai 2017.   Daca esti din București, ne-ar placea sa ne cunoastem si sa colectam chiar noi formularele completate pentru a le depune la ANAF. Contacteaza-ne la numarul de telefon: 031.438.18.09 sau la adresa de email: frm@fundatiareginamaria.ro.

DESCARCĂ PREZENTAREA NOASTRĂ AICI

IMPORTANT!

Fapte bune cu un singur click! Poti folosi spatiul online pentru  depunerea Declaratiei 230, respectiv a Declaratiei 200.

Persoanele care au deja semnatura digitala pe site-ul ANAF pot completa online Declaratia 200 sau Declaratia 230 cu datele Fundatiei Policlinici Sociale Regina Maria, apoi pot da “send” direct.

Datele noastre sunt:

• Denumire entitate – FUNDATIA CMU-REGINA MARIA
  • Cod de identificare fiscala – 27253331
  • Cont (IBAN) bancar RO70 RZBR 0000 0600 1278 5673

Persoanele fizice isi pot face username pe site-ul ANAF, in Spatiul Privat virtual in felul urmator:

Inregistrare utilizatori

Modul de utilizare a Spatiului Privat virtual

Un tutorial privind modul de inregistrare si de utilizare a Spatiului Privat Virtual poate fi gasit si la acest link.

Implica-te