Donează 20% din impozitul pe profit

AJUTĂ O MAMĂ SĂ SE RIDICE DIN NOU

Mii de copii trăiesc cu teama că mama lor va fi din nou bolnavă și nu va avea cu ce să se trateze. Cu 20% din impozitul pe profit al firmei pe care o reprezinți poți ajuta ca și anul acesta alte mame să se ridice în picioare și să fie sprijin pentru copiii lor. Mai ai timp pana pe 31 decembrie

Descarca contractul de sponsorizare Lasa-ne datele tale Donează Individual

Griji de oameni mari!

În centrul Bucureștiului, la doar câțiva pași de cafenelele și restaurantele „de fițe”, desprinsa parca dintr-o alta lume, într-o casă tip vagon, cu o curte strâmtă și plină de rufe atârnate în vânt, pe deasupra cărora se zăresc blocuri cu apartamente luxoase, locuiesc 25 de suflete: copii, mame, bătrâni, oameni împovărați de greutăți și lipsuri, fără venituri și asigurări medicale.  Printre ei, un băiețel cu ochi isteți și plini de speranță iese desculț să ne întâmpine, mama lui e în pat și nu se simte bine. Medicamentele de la Policlinica Baba Novac sunt ceea ce o țin pe linia de plutire. Într-o cameră rece, cu găuri la geam, pe cimentul rece, mama lui Florin se chinuie să se ridice din pat ca să vorbească cu domnu doctor. Azi, Florin a venit în fugă la Policlinică să spună că mami a lui nu mai are medicamente și că nici nu e bine. Era îngrijorat! E singurul copil din curte care merge la școală, are note bune și nu se lasă bătut cu una cu două. A învățat de la mămica lui să fie rezistent și chiar dacă îi e frică mereu că se poate întâmpla ceva cu ea și că va rămâne singur pe lume, are mereu un licăr de speranță în ochi. Știe că va găsi o soluție pentru că sunt împreună. Privirea lui o învăluie cu iubire cand se apropie de ea să o mângâie. Ar vrea să îi spună că acum se va simți mai bine: a venit dl doctor de la fundație cu medicamentele.

Ca Florin mai sunt încă 2000 de copii ale căror mame se află în grija medicilor de la Policlinica Baba Novac. Ei au în fiecare zi griji de oameni mari. Ajută-ne să le risipim măcar o mică parte din griji: Mamele lor să se ridice din pat!

Ajută-ne prin direcționarea a 20% din impozitul companiei pe profit să le oferim serviciile medicale de care au  nevoie. Cu 20% din impozitul pe profit la firmei pe care o reprezentați puteți ajuta ca și anul acesta alte mame să se ridice în picioare și să fie sprijin pentru copiii lor.

Pentru cele 1200 de femei pacientele noastre nu există o altă variantă.

Descarca contractul de sponsorizare Lasa-ne datele tale

Florin, 9 ani:Înainte să plec la școală mă mai uit odată la mami. E încă în pat, și-a luat doctoriile și îmi face cu mâna. Îmi zâmbește. Dar mie tot îmi e frică. In fiecare zi mi-e frica. Azi e marți și mă duc la fundație să-i iau doctoriile. Noroc cu domnu doctor de acolo. Mi-a promis că mami, înt-o zi mă va duce din nou în parc. Poate totuși va fi bine…”

Ana, 14 ani:De cand vine la fundație, mama se simte mai bine, își ia medicamentele la timp, asa că e mai tot timpul în picioare și trebăluiește pe lângă noi. Doctorii de acolo au ajutat-o și consiliat-o psihologic, parcă i-a dispărut privirea aia goală care pe mine mă înfiora

Alexandra, 5 ani: Mama ei a suferit un atac cerebral în urma unui șoc, în Anglia unde plecase ca să strângă bani pentru operația Alexandrei. A venit de acolo semi-paralizata și fără niciun ban. Medicii de la Policlinica Baba Novac i-au redat nu doar puterea să se vindece, ci și zâmbetul pe buze. Acolo i-au spus mamei Alexandrei: Acum ridică-te că poți! Și ea s-a ridicat!

Donează 20% pentru mama Alexandrei!

Cum poti ajuta?!

20% din impozitul pe profit al companiei pe care il reprezinti poate fi redirectionat catre fundatie pentru a ajuta peste 1200 de paciente sociale. Astfel, acestea pot beneficia in continuare de un sprijin vital.

Aceasta procedura nu implica niciun cost. Pentru a putea fi scazuta din impozitul pe profit aferent anului fiscal curent, suma redirectionata nu poate fi mai mare de 5 la mie din cifra de afaceri, iar platile trebuie facute pana la data de 31 decembrie.

Cheltuiala cu sponsorizarea nu este deductibila, dar poate genera un credit fiscal, care reduce impozitul de plata cu suma integrala a sponsorizarii oferite.

Sumele sau bunurile acordate de Sponsor peste limitele prevazute anterior, se reporteaza in urmatorii 7 ani consecutivi; Vedeti AICI mai multe detalii!

Cum poti trimite sponsorizarea?

Este simplu si nu implica niciun cost.

Sponsorizarea de acest tip are ca beneficiu reducerea bazei impozabile cu echivalentul sponsorizarii, în conditiile legii – Legea 32/1994. Modalitatea de directionare este prin incheierea unui contract de sponsorizare intre companie si fundatie, cu valoarea sumei calculate ca 20% din impozitul pe profit.

Pasul 1: Descarca AICI contractul de sponsorizare!

Pasul 2: Completeaza-l cu datele companiei si cu suma cu care doresti sa sustii Fundatia Inovatii Sociale Regina Maria

Pasul 3: Trimite-l in format word sau scanat la adresa frm@fundatiareginamaria.ro.

Pasul 4: Ulterior, noi il tiparim in doua exemplare si ti-l vom trimite semnat si stampilat in original la adresa din contract.

Pentru informatii suplimentare, asteptam sa ne contactati:

Iris Ursea, Manager Fundraising – 0722209687

Cristiana Mateoiu, director executiv – 0747074078