20% din impozitul pe profit

PENTRU UNII DINTRE PACIENTII NOSTRI, LA ANUL S-AR PUTEA SA FIE PREA TARZIU. TU MAI AI TIMP PANA PE 31 DECEMBRIE 2016 SA DIRECTIONEZI FARA COST, 20% DIN IMPOZITUL PE PROFIT AL COMPANIEI PE CARE O REPREZINTI PENTRU INGRIJIREA PACIENTILOR DIN POLICLINICILE SOCIALE SI A COPIILOR DIN CENTRELE EDUCATIONALE.

Descarca contractul de sponsorizare Lasa-ne datele tale

Cum poti ajuta?

Sanatatea schimba totul. Dar printre noi exista mii de oameni pentru care accesul la medic este aproape imposibil: persoane fara venituri, fara asigurari, majoritatea varstnici, dar nu numai, cu stare precara de sanatate. Lor le oferim doua dintre cele mai importante lucruri de care are nevoie o fiinta umana pentru a supravietui: Sanatate si demnitate.

Daca nu era cu Fundatia, nici eu nu mai eram…”

(Romulus, 60 de ani, fara adapost, insuficienta respiratorie cronica, hipertensiunea arteriala, astm bronsic in  stare grava.

“Policlinica Regina Maria inseamna pentru mine a doua sansa a vietii! ”

(Maria, 57 de ani, hernie de disc cu incapacitate motorie operata, hipertensiune arteriala stadiul 2, probleme stomatologice grave)

“Tot binele spre bine. Au fost umarul de care am avut nevoie. Cu ajutorul lor am reusit sa imi gasesc si un loc de munca si le multumesc pentru ca au avut incredere in mine”

(Nicoleta, 40 de ani, displazie severa de col uterin operata, probleme stomatologice tratate prin implant si protezare)

Romulus, Maria, Nicoleta, pentru fiecare dintre ei, ziua de azi inseamna o lupta castigata in razboiul supravietuirii, insa mii de alte povesti raman nespuse.

De peste 6 ani, Fundatia Policlinici Sociale “Regina Maria” este alaturi de persoanele fara venituri si fara asigurari medicale, oferindu-le gratuit servicii medicale. Doar in Bucuresti exista 6.000 persoane fara adapost, iar peste 200.000 de persoane nu beneficiaza de asigurari de sanatate. Pentru unii dintre ei, noi reprezentam singura sansa la sanatate si la o viata fireasca! Află poveștile lor aici.

20% din impozitul pe profit al companiei pe care il reprezinti poate fi redirectionat catre fundatie pentru a ajuta peste 2.000 de pacienti sociali. Astfel, acestia pot beneficia in continuare de un sprijin vital.

Aceasta procedura nu implica niciun cost. Pentru a putea fi scazuta din impozitul pe profit aferent anului fiscal curent, suma redirectionata nu poate fi mai mare de 5 la mie din cifra de afaceri, iar platile trebuie facute pana la data de 31 decembrie.

Cheltuiala cu sponsorizarea nu este deductibila, dar poate genera un credit fiscal, care reduce impozitul de plata cu suma integrala a sponsorizarii oferite.

Sumele sau bunurile acordate de Sponsor peste limitele prevazute anterior, se reporteaza in urmatorii 7 ani consecutivi;

Lasă-ne datele tale și noi îți vom trimite mai multe detalii despre procedura de direcționare.

Cum poti trimite sponsorizarea?

Este simplu si nu implica niciun cost.

Sponsorizarea de acest tip are ca beneficiu reducerea bazei impozabile cu echivalentul sponsorizarii, în conditiile legii – Legea 32/1994. Modalitatea de directionare este prin incheierea unui contract de sponsorizare intre companie si fundatie, cu valoarea sumei calculate ca 20% din impozitul pe profit, care va reprezenta o cheltuiala deductibila.

Pasul 1: Descarca contractul de sponsorizare

Pasul 2: Completeaza-l cu datele companiei si cu suma cu care doresti sa sustii Fundatia Policlinici Sociale Regina Maria

Pasul 3: Trimite-l in format word la adresa frm@fundatiareginamaria.ro.

Pasul 4: Ulterior, noi il tiparim in doua exemplare si ti-l vom trimite semnat si stampilat in original la adresa din contract.

Pentru informatii suplimentare, asteptam sa ne contactati:

Emilia Radu, manager Comunicare si Fundraising – 0755935588

Cristiana Mateoiu, director executiv – 0747074078