sms-vizual-site

Încercările vieții nu ocolesc pe nimeni, indiferent de statut și poziție sociala. Pacienții Fundaței Inovații Sociale Regina Maria sau persoane apropiate lor se confruntă adesea cu drame neștiute de nimeni, de adevarate lovituri ale destinului, în urma cărora pot rămâne fără loc de muncă, fără asigurări sociale, uneori chiar și fără adăpost și, drept urmare, fără șanse la servicii medicale și la reintegrare socială.

„Am cedat în fața problemelor. Dupa ce am pierdut casa, m-am îmbolnavit de diabet. Apoi mi-au descoperit și alte probleme, printre care și cu inima. Așa a început tragedia vieții mele”, Gabriela Mihailovici,  pacientă a Policlinica Sociale Baba Novac

Ca doamna Mihailovici sunt peste 2500 de pacienți înscriși la Policlinica Baba Novac, oameni lăsați în afara sistemului a căror singură șansă la sănătate sunt consultațiile și tratamentele integrate gratuite susținute de Fundația Inovații Sociale Regina Maria.

Dacă pentru tine 2 euro pe lună nu înseamnă mult, viața acestor oameni, de cele mai multe ori, depinde de acest SMS. Datorită ajutorului tău putem susține analize de sange, consultații și tratamente complexe (medicină internă, oftalmologie, stomatologie, psihologie, ginecologie, ecografii, dermatologie, pneumologie, etc) – totul GRATUIT pentru pacienții sociali.

Cum poți dona lunar?

1. Trimite un text “SOARTA” la numărul 8844. Numărul este valabil în rețelele Orange România, Vodafone România și Digi Mobil.
  2.  Când primești SMS-ul pentru confirmare, scrie “SOARTA DA”.
  3.  Vei primi confirmarea din rețeaua ta mobilă, acest lucru însemnând că te-ai abonat cu succes la o donație lunară de 2 euro, astfel că donația ta se va efectua automat, în fiecare lună până în momentul în care vei decide să nu mai donezi.
  4. Poți să închei donația lunară în orice moment trimițând un text “SOARTA STOP” la 8844.
  5. P0ți relua oricând donațiile lunare, trimițând din nou codul “SOARTA” prin SMS la 8844.

De ce să donezi lunar?

Prin proiectele sociale ale fundației ne propunem nu doar să oferim o solutie rapidă, individuală oamenilor din mediile defavorizate, ci să oferim o rezolvare a unei probleme mai mari, sistemice, prin împuternicirea acestora să se reintegreze social, să ducă o viață mai bună și să aiba egalitate de șanse. De aceea, sprijinul tău și donațiile pe termen lung sunt foarte importante.

Trimite acum “SOARTA” la 8844 și ajută un om lăsat în afara sistemului să meargă la medic!

IMPLICĂ-TE!