Interventie chirurgicala pentru una dintre beneficiarele grupului suport la Clinica Zetta

Cu ocazia Lunii Mondiale de Lupta Impotriva Cancerului de San si a Zilei Internaționale a Reconstructiei Mamare, una dintre beneficiarele Programului “Restart la Viata – Grup suport psihologic”  a efectuat o mastectomie bilaterala profilactica urmata imediat de reconstrucția mamara. Pacienta cu risc sporit de apariție a cancerului la san a ales sa elimine sanii naturali si sa aiba parte de o reconstructie cu implanturi de silicon, eliminand astfel pericolul aparitiei cancerului. Intervenția a constituit și un curs pentru chirurgii rezidenți, care au putut vedea live la lucru trei specialiști de exceptie: Dr. Dragoș Zamfirescu – chirurg plastician, Dr. Vladislav Brașoveanu –  chirurg specializat în transplant hepatic  și Prof. Alexandru Blidaru –  medic primar oncologie medicala.

Inca doua femei, participante la grupul suport urmeaza sa beneficieze de operatii de reconstructie a sanului, pro-bono, programate pentru lunile Noiembrie si Decembrie 2016, in Clinica Zetta. Ii multumim domnului Dr. Dragos Zamfirescu pentru ca a facut posibila aceasta inteventie, ii uram sanatate si recuperare grabnica beneficiarei noastre si aducem felicitari echipei medicilor !

Programul “Restart la Viata – Grup de suport psihologic”, continua! Pe 14 Decembrie 2016, domnul Dr. Zamfirescu va fi din nou alaturi de grupul suport ca specialist  invitat!

Fundatia Policlinici Sociale Regina Maria a initiat in luna mai a acestui an trei noi programe medicale care se vor desfasura timp de un an in Policlinica Sociala Baba Novac, cu ajutorul unei finantari din partea C&A Romania: Programul-pilot pentru Sanatatea femeii, Programul-pilot ”Dentist pentru copiii pacientilor sociali din Policlinica Sociala Baba Novac” si “Programul de suport psihologic pentru pacientele bolnave de cancer si mamele cu copii bolnavi de cancer.

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search

Restart la Viață