Medic de familie la Policlinica Sala Palatului – cum sa te inscrii

Fundatia Policlinici Sociale Regina Maria a inaugurat cabinetul de Medicina Familiei in contract cu Casa de Asigurari de Sanatate a Municipiului Bucuresti la Policlinica Sociala Sala Palatului.

Medicul care se ocupa de acest cabinet este Razvan Alexandru Diaconescu, absolvent a doua facultati: de Medicina Generala si de Psihologie, masterand al Facultatii de Psihologie si absolvent al mai multor cursuri de formare profesionala. A fost medic pe Ambulanta si medic de familie in Craiova, Targoviste si Bucuresti, iar acum, in paralel cu munca in cabinetul de medicina de familie, lucreaza ca medic rezident neurolog in Spitalul Colentina.

Cum sa te inscrii la medic de familie la Policlinica Sala Palatului

Pentru inscrierea la medicul de familie de la Policlinica Sociala Sala Palatului este necesara o copie dupa cartea de identitate si o adeverinta de salariat sau un talon de pensie, ori o adeverinta de asigurat de la Casa de Asigurari de Sanatate a Municipiului Bucuresti.

Cu aceste documente asiguratul va merge la Policlinica Sociala Sala Palatului pentru inscrierea pe lista medicului de familie. Mai multe detalii puteti afla la

Policlinica Sociala Sala Palatului

Strada Ion Campineanu, nr 23