Medicina de familie, cardiologie si ginecologie, la Policlinica Sociala Sala Palatului

Fundatia Policlinici Sociale Regina Maria extinde serviciile oferite in cadrul Policlinicii Sociale Sala Palatului cu servicii decontate de Casa de Asigurari de Sanatate a Municipiului Bucuresti. Astfel, in Policlinica Sociala din Ion Campineanu, nr. 23, exista trei cabinete in care pacientii pot beneficia de servicii decontate de Casa de Asigurari: cabinetul de Medicina de Familie, cabinetul de Cardiologie si cabinetul de Ginecologie.

Aveti nevoie de medic de familie? Va asteptam la Policlinica Sociala Sala Palatului!

Daca nu aveti medic de familie sau vreti sa il schimbati cu unul care sa fie in centrul orasului, apelati cu incredere la medicul de familie pe care Fundatia Policlinici Sociale Regina Maria il pune la dispozitia pacientilor care nu vor sa traverseze orasul pentru a ajunge la medic.

Ar mai trebui sa stiti si ca in cadrul policlinicii puteti beneficia si de alte servicii medicale. Puteti vedea specialitatile disponibile si preturile practicate in cadrul Policlinicii Sociale Sala Palatului aici.

Nevoie de cardiolog sau de ginecolog? Va asteptam la Policlinica Sociala Sala Palatului!

Fie ca aveti nevoie de un control de specialitate, fie de o verificare sau un tratament, medicii specialisti de la Policlinica din Ion Campineanu, nr. 23 va stau la dispozitie. In echipa policlinicii activeaza specialisti de renume: Dr. Wargha Enayati, cardiolog foarte cunoscut in lumea medicala din intreaga tara, cel care de multi ani este medicul Ambasadei Germaniei la Bucuresti si a birourilor companiei aeriene Lufthansa la Bucuresti, precum si Dr. Cristina Romanescu, medic ginecolog foarte apreciat in lumea medicala din Bucuresti.

Ce trebuie sa faca un pacient pentru a beneficia de consulturile de Medicina de Familie, Cardiologie si Ginecologie

Persoanele care au nevoie de medic de familie se pot inscrie la Policlinica Sociala Sala Palatului, pe strada Ion Campineanu, nr. 23, pe baza adeverintei de plata a asigurarilor de sanatate eliberate de angajator sau de CASMB.

Pacientii care au nevoie de medic cardiolog sau de medic ginecolog pot beneficia de consultatii gratuite,  pe baza unei trimiteri de la medicul de familie, care sa fie in contract cu Casa de Asigurari de Sanatate a Municipiului Bucuresti.

Pentru mai multe detalii si programari, va rugam contactati:

Policlinica Sociala Sala Palatului

Strada Ion Campineanu nr. 23, Sector 1, Bucuresti

e-mail: mirela.gheorghe@fundatiareginamaria.ro

tel: +40 372 126 405

Showing 2 comments
 • Ivănescu Gabriela
  Reply

  Potbeneficia de medi de familie și în Ploiești?

  • Fundatia Policlinici Sociale Regina Maria
   Reply

   Bună ziua,

   Din păcate Fundația Policlinici Sociale Regina Maria activează doar în București.

   Vă dorim multă sănătate!

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search