Ortodontie la preturi mici, la Policlinica Sociala Sala Palatului

Ai un spatiu intre dinti, dinti incalecati sau nealiniati? Pe langa aspectul inestetic, dintii strambi sunt mai greu de ingrijit, pot fi pierduti mai devreme din cauza cariilor sau a parodontozei, obliga muschii masticatori la un efort suplimentar, determinand in timp dureri de cap, disfunctia ATM, dureri la nivelul gatului, umarului si spatelui. De aceea ar trebui sa mergi la un control ortodontic, unde ti se vor face aparate ortodontice. Avantajele aparatelor ortodontice sunt: corectarea anomaliilor dentomaxilare, o mai buna sanatate orala, un aspect mai placut al danturii si durabilitate mai mare a dintilor.

Ortodontie si tratamente stomatologice de calitate, la preturi foarte mici

Pentru a preveni aparitia problemelor ortodontice sau pentru a le rezolva, te invitam la control si tratament ortodontic pentru copii si adulti la Policlinica Sociala Sala Palatului, la Doctorul Niknami Feri care ofera si servicii generale stomatologice, lucrari protetice, dar si tratamente stomatologice care te vor face mai bine.

Vei beneficia de profesionalismul unui specialist cu experienta, care pune suflet in ceea ce face, si de materiale de cea mai buna calitate. Preturile sunt de 700-800 de lei, pentru un aparat dentar mobil si 1000 de lei pentru un aparat fix, la pret social, de care beneficiaza pacientii cu venituri sub 800 de lei.

Un pacient cu venit mai mare de 1600 de lei, care plateste pretul intreg de lista al tratamentului ortodontic, alegand serviciile Policlinicii Sociale Regina Maria, asigura accesul la serviciile noastre a pana la trei pacienti sociali.

Dr. Niknami Feri, ortodont recunoscut, preturi mici pentru Policlinica Sociala

Dr Niknami FeriDoctorul Niknami Feri este medic stomatolog generalist si specialist in Ortodontie si Ortopedie dento-faciala, a absolvit in 1997 Facultatea de Stomatologie din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie „Carol Davila” din Bucuresti, are studii de specializare de 3 ani in ortodontie, participa anual la Congrese Nationale si Internationale, pentru educatie medicala continua, fiind membru al mai multor asociatii profesionale: C.M.D.R.(Colegiul Medicilor Dentisti din Romania), C.M.D.B.(Colegiul Medicilor Dentisti din Bucuresti), A.D.A. (American Dental Association).

Dr. Niknami Feri face parte din echipa Policlinicii Sociale Regina Maria din anul 2015, fiind foarte apreciat de catre pacienti datorita blandetii si zambetului cu care ii intampina mereu si a rabdarii si bucuriei cu care ii trateaza pe pacientii copii, fiind la randul sau tata a doi copii.

Te invitam la Policlinica Sociala Sala Palatului, din strada Ion Campineanu, nr. 23, pentru a profita de competentele doctorului Niknami Feri si pentru a avea o dantura mai sanatoasa si mai frumoasa!

Programarile pot fi efectuate prin telefon la numerele: 0372 126 405 sau 0731 345 129, sau prin e-mail: mirela.gheorghe@fundatiareginamaria.ro

Fa-te bine facand bine!

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search