Policlinica Sociala Regina Maria implineste 3 ani

Acum 3 ani, am inceput cu incredere si devotament, un proiect pilot unic in Romania, o Policlinica Sociala gratuita pentru cei aflati in mare nevoie si in afara sistemului public de asistenta medicala, dintr-un motiv sau altul, independent sau nu de vointa lor. Astazi Policlinica Sociala Regina Maria inseamna peste 1.300 de pacienti care au primit ingrijiri medicale gratuite, peste 5.000 de servicii medicale oferite anual, 27 de cadre medicale voluntare, mai mult de 100 de voluntari ce au dedicat peste 18.498 de ore din timpul lor.

Dr. Wargha Enayati, Presedintele Fundatiei Regina Maria

Viziunea noastra este de a crea o lume mai buna, in care dragostea de semeni se traduce prin puterea exemplului personal, prin grija si actiune, de la toti cei ce pot, pentru ajutorarea celor care au nevoie. Credem ca toate persoanele trebuie sa beneficieze de servicii medicale si de o sansa la o viata decenta.

Policlinica Sociala Regina Maria ne face sa constientizam ce inseamna cu adevarat dragostea fata de aproapele nostru, lucru important pe care, din pacate, multi dintre noi il trecem cu vederea in ultimul timp. Persoanele de care ne ocupam sunt persoane defavorizate, fara venituri si majoritatea sunt persoane bolnave, cu stare precara de sanatate. Pentru ei suntem un fel de oaza in desert, incercand sa le oferim unul dintre cele mai importante lucruri de care are nevoie fiinta umana pentru a supravietui – sanatatea.

Dr. Vlad Romanescu, Director Medical Policlinica Sociala

Promovam, astfel, dragostea, daruirea, bucuria, unitatea, increderea, responsabilitatea, respectul, exemplu personal si voluntariatul. Prin dragoste, credinta si curaj, asa cum spunea Regina Maria a Romaniei, personaj ce patroneaza activitatea si proiectele Fundatiei, putem cuceri lumea.

Vineri, 27 iunie 2014 Policlinica Sociala Regina Maria implineste 3 ani de activitate. La multi ani Policlinica Sociala! Impreuna oferim sanatate!

Showing 3 comments
 • Marian Stoica
  Reply

  Va urez mult succes in activitatea pe cate o desfasurati!

 • Elena Şerbănescu
  Reply

  Sunt beneficiara consultatiilor si tratamentelor dentare din partea domnului doctor Cristian Papadopol si din partea domnisoarei doctor Ana Cercel. Sunt incantata! Oameni inimosi, foarte cumsecade(cu suflet) si profesionisti! Toată stima şi preţuirea mea , domniilor lor şi tuturor din personalul “auxiliar”. N-am acum alt cuvânt la îndemână, dar mă refer la recepţie-secretariat, la asistentele dentare – extraordinari toţi!

 • Boca Elena Luminita
  Reply

  Buna ziua as avea si eu o întrebare sunt o fata de 25 de ani am o fetița de 4 ani nu am familia nu am Soț imi cresc singura copilul nu am nici un venit deoarece pana acum nu am avut-o înscrisă pe fetița la Grădiniță ca sa ma pot duce la munca sunt intr-o situație precară din cauza la naștere au început sa imi cada Dinți imi este foarte Rușine sa pot esti in lume imi este Rușine sa pot rade cand ma duc la interviuri pentru a ma angaja imi este Rușine sa deschid gura sa vorbesc ma simt foarte complexata si din cauza ca nu am un venit nu imi pot permite a face ceva cu dantura va rog din suflet puteți sa imi spune si mie dacă puteți sa ma ajutati sunt foarte disperata imi este Rușine ca la 25 de ani arat groaznic cu dantura va Multumesc din suflet

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search