Policlinica Sociala Regina Maria implineste 3 ani

Acum 3 ani, am inceput cu incredere si devotament, un proiect pilot unic in Romania, o Policlinica Sociala gratuita pentru cei aflati in mare nevoie si in afara sistemului public de asistenta medicala, dintr-un motiv sau altul, independent sau nu de vointa lor. Astazi Policlinica Sociala Regina Maria inseamna peste 1.300 de pacienti care au primit ingrijiri medicale gratuite, peste 5.000 de servicii medicale oferite anual, 27 de cadre medicale voluntare, mai mult de 100 de voluntari ce au dedicat peste 18.498 de ore din timpul lor.

Dr. Wargha Enayati, Presedintele Fundatiei Regina Maria

Viziunea noastra este de a crea o lume mai buna, in care dragostea de semeni se traduce prin puterea exemplului personal, prin grija si actiune, de la toti cei ce pot, pentru ajutorarea celor care au nevoie. Credem ca toate persoanele trebuie sa beneficieze de servicii medicale si de o sansa la o viata decenta.

Policlinica Sociala Regina Maria ne face sa constientizam ce inseamna cu adevarat dragostea fata de aproapele nostru, lucru important pe care, din pacate, multi dintre noi il trecem cu vederea in ultimul timp. Persoanele de care ne ocupam sunt persoane defavorizate, fara venituri si majoritatea sunt persoane bolnave, cu stare precara de sanatate. Pentru ei suntem un fel de oaza in desert, incercand sa le oferim unul dintre cele mai importante lucruri de care are nevoie fiinta umana pentru a supravietui – sanatatea.

Dr. Vlad Romanescu, Director Medical Policlinica Sociala

Promovam, astfel, dragostea, daruirea, bucuria, unitatea, increderea, responsabilitatea, respectul, exemplu personal si voluntariatul. Prin dragoste, credinta si curaj, asa cum spunea Regina Maria a Romaniei, personaj ce patroneaza activitatea si proiectele Fundatiei, putem cuceri lumea.

Vineri, 27 iunie 2014 Policlinica Sociala Regina Maria implineste 3 ani de activitate. La multi ani Policlinica Sociala! Impreuna oferim sanatate!

Showing 3 comments
  • Marian Stoica
    Reply

Va urez mult succes in activitatea pe cate o desfasurati!

• Elena Şerbănescu
    Reply

Sunt beneficiara consultatiilor si tratamentelor dentare din partea domnului doctor Cristian Papadopol si din partea domnisoarei doctor Ana Cercel. Sunt incantata! Oameni inimosi, foarte cumsecade(cu suflet) si profesionisti! Toată stima şi preţuirea mea , domniilor lor şi tuturor din personalul “auxiliar”. N-am acum alt cuvânt la îndemână, dar mă refer la recepţie-secretariat, la asistentele dentare – extraordinari toţi!

• Boca Elena Luminita