Primul eveniment UMANager, in 23 martie

Primul eveniment UMANager din acest an va fi organizat in 23 martie. Cel de-al noualea atelier de Leadership Moral va avea tema ”Antreprenor 3.0 – Este noua generatie de antreprenori mai etica?”.
UMANager este un proiect de sustinere a eticii in afaceri si de crestere a gradului de incredere a tinerilor intreprinzatori in parteneri si in mediul de afaceri autohton.
Initiativa de a lansa acest proiect le apartine lui Steven van Groningen, Silviu Hotaran, Septimiu Postelnicu si Dr. Wargha Enayati, patru dintre cei mai cunoscuti reprezentanti ai comunitatii de business din Romania.
Fiecare dintre fondatori a pus in slujba programului UMANager experienta dobandita de-a lungul carierei profesionale, acumulata in organizatii si asociatii profesionale recunoscute national. Septimiu Postelnicu este Vicepresedinte Executiv al diviziei Global Banking Services a UniCredit tiriac Bank, iar dr. Wargha Enayati este fondator al Retelei Private de Sanatate ”Regina Maria”.
Steven van Groningen, Presedinte si CEO al Raiffeisen Bank, este presedinte in exercitiu al Consiliului Investitorilor Straini, iar Silviu Hotaran este Managing Director al GKTI Semper Human, fost CEO Microsoft Romania, si a dobandit o bogata experienta in cadrul Camerei de Comert Romano-Americane, AmCham.
Proiectul UMANager isi propune sa coaguleze o comunitate care sa foloseasca etica in afaceri ca reper in activitatea profesionala, adresandu-se atat oamenilor de afaceri cat si studentilor si liceenilor interesati sa-si construiasca o cariera in business.

Mai multe detalii puteti gasi pe site-ul proiectului: www.umanager.ro