Ajută o mamă să se ridice din nou!

1200 de mame au nevoie de ajutor!

AJUTĂ O MAMĂ SĂ SE RIDICE DIN NOU

În București, peste 30% din populație nu are asigurări medicale,  dintre care 50% sunt femei, mame și bunici. La Policlinica Sociala Baba Novac acordăm acces gratuit la servicii medicale, investigații și tratamente pentru 1200 de mame fără venituri, prin proiectul ”Ajută o mamă să se ridice din nou!”.

Acest proiect este susținut cu bunăvoința sponsorilor și partenerilor Fundației, care prin participarea la evenimente și campanii dedicate acestei cauze, contribuie la asigurarea nevoilor medicale ale acestor 1200 de femei dezavantajate.

1200 de mame înseamnă 2000 de copii de care se îngrijesc dar care trăiesc mereu cu teamă că pot rămâne singuri. De aceea, proiectul ”Ajută o mamă să se ridice din nou” are nevoie de sprijin constant.

Griji de oameni mari!

Florin, 9 ani:Înainte să plec la școală mă mai uit odată la mami. E încă în pat, și-a luat doctoriile și îmi face cu mâna. Îmi zâmbește. Dar mie tot îmi e frică. In fiecare zi mi-e frica. Azi e marți și mă duc la fundație să-i iau doctoriile. Noroc cu domnu doctor de acolo. Mi-a promis că mami, înt-o zi mă va duce din nou în parc. Poate totuși va fi bine…”

Ana, 14 ani:De cand vine la fundație, mama se simte mai bine, își ia medicamentele la timp, asa că e mai tot timpul în picioare și trebăluiește pe lângă noi. Doctorii de acolo au ajutat-o și consiliat-o psihologic, parcă i-a dispărut privirea aia goală care pe mine mă înfiora

Alexandra, 5 ani: Mama ei a suferit un atac cerebral în urma unui șoc, în Anglia unde plecase ca să strângă bani pentru operația Alexandrei. A venit de acolo semi-paralizata și fără niciun ban. Medicii de la Policlinica Baba Novac i-au redat nu doar puterea să se vindece, ci și zâmbetul pe buze. Acolo i-au spus mamei Alexandrei: Acum ridică-te că poți! Și ea s-a ridicat!

Ca Florin, Ana și Alexandra mai sunt încă 2000 de copii ale căror mame se află în grija medicilor de la Policlinica Socială Baba Novac. Ei au în fiecare zi griji de oameni mari. Ajută-ne să le risipim măcar o mică parte din griji: Mamele lor să se ridice din pat!

Alătură-te proiectului nostru și anul acesta alte mame vor putea să se ridice în picioare și să fie sprijin pentru copiii lor.

Pentru cele 1200 de femei pacientele noastre nu există o altă variantă.

Descarca contractul de sponsorizare

Ce le oferim la Policlinica Socială Baba Novac?

O echipă de 23 de medici, dintre care 15 medici voluntari, asigură pacienților de la Policlinica Socială Baba Novac printre care și cele 1200 de mame fără venituri și asigurări medicale, acces la servicii medicale, analize, investigații, screening-uri și chiar medicamente.

• Servicii medicale de medicina generala si specialitati conexe:

Medicina generala, medicina interna, cardiologie, dermatologie, oftalmologie, ORL, pneumologie, ginecologie, diabet si boli de nutritie, imagistica medicala, investigatii de laborator.

• Servicii stomatologice:

Chirurgie, terapie restauratoare, endodontie, parodontologie, protezare, profilaxie.

Rezultate 2016:

• 2.000 de pacienti inscrisi
    • Peste 300 noi pacienti inscrisi in 2015
    • Peste 900 de pacienti care beneficiaza anual de imbracaminte si incaltaminte
    • Peste 250 de persoane fara adapost inscrise de la deschidere si pana in prezent
    • 1791 de consultatii de Medicina generala
    • Peste 2600 de consultatii de Stomatologie
    • Peste 190 de consultatii de Oftalmologie
    • Peste 296 de consultatii de Ginecologie
    • Peste 120 de ecografii
    • Peste 240 de consultatii de Psihologie
    • 120 de radiografii pulmonare, realizate in parteneriat cu Spitalul Victor Babes
    • Peste 4000 de investigatii de laborator, pentru peste 400 de pacienti, in parteneriat cu Reteaua Privata Regina Maria
    • 15 investigatii de tip Computer tomograf si RMN – in parteneriat cu Reteaua Privata Regina Maria
    • 50 de consulturi interdisciplinare (endocrinologie, diabet, reumatologie, hematologie, ORL, ortopedie)
    • 140 de perechi de ochelari
    • 15 cadre medicale voluntare

Cum poti ajuta?

Achiziționarea de pachete de sponsorizare la evenimente.

Vino ca partener la Bucharest Charity Fashion Show

Fii alaturi de noi la Concertul de Martisor al lui Horia Brenciu de la Beraria H, 28 februarie

Redistribuirea a 2% din impozitul pe venit.

Redistribuirea a 20% din impozitul pe profit.

Donații individuale.

Pentru informatii suplimentare, asteptam sa ne contactati:

Iris Ursea, Manager Fundraising – 0722209687

Cristiana Mateoiu, director executiv – 0747074078

Descarca contractul de sponsorizare Lasa-ne datele tale

Ajută o mamă să se ridice din nou!