Programul National de Depistare Precoce a Cancerului la San

Avon desfasoara, inca din 2012, Programul National de Depistare Precoce a Cancerului la San impreuna cu Fundatia Policlinici Sociale Regina Maria.

Programul se adreseaza femeilor cu varsta de peste 40 de ani din intreaga tara, cu venituri sub 1.000 RON.

Obiectivele majore ale proiectului au vizat atat educarea femeilor asupra constientizarii necesitatii unui autocontrol si a unui control medical periodic, cat si realizarea unui program de screening mamar.

Avon Cosmetics, prin Campania pentru Sanatatea Sanilor, a oferit in ultimii 3 ani peste 2.500 de mamografii si ecografii mamare gratuite, cu sprijinul Fundatiei Policlinici Sociale Regina Maria.

Doneaza cu Avon

Platforma de crowdfunding doneazacuavon.ro este o initiativa inovatoare ce permite publicului larg sa sustina femeile si comunitatile din Romania in lupta lor impotriva cancerului la san si a violentei domestice.

Avon este compania despre femei si pentru femei. Suntem alaturi de ele in momentele fericite, dar și în momentele dificile. Prin campanii dedicate, luptam de 13 ani impotriva cancerului la san si de 7 ani impotriva violentei domestice. Anul acesta ducem povestea mai departe prin dezvoltarea primei platforme de crowdfunding Avon din lume, doneazacuavon.ro, iar bucuria noastra este sa avem Fundatia Regina Maria alaturi de noi si in acest proiect.

Echipa Avon