Club United for Health. Comunitatea oamenilor care fac bine.

Evolutia proiectelor Fundatiei Policlinici Sociale Regina Maria se afla in stransa legatura cu cei care cred si se alatura cauzei sale. De aproape 5 ani oferim servicii medicale de calitate in mod neconditionat si sansa la o viata decenta celor mai putin norocosi decat noi. Credem ca actul medical este o forma de a-ti iubi semenii si ca activitatile pe care le facem pentru binele celorlalti sunt importante nu doar pentru cei care au nevoie, ci si pentru fiecare dintre noi in cladirea unei lumi mai bune.

Clubul United for Health a pornit din dorinta de a ajunge la cat mai multi pacienti si de a oferi o modalitate de implicare celor care vor sa contribuie cu regularitate la cresterea calitatii vietii semenilor.

Ne dorim sa dezvoltam impreuna o comunitate deosebita de oameni care fac bine si care contribuie proactiv cu idei, propuneri si resurse in proiecte de impact, transparente si sustenabile.

Ne propunem sa organizam 3-4 intalniri anuale in timpul carora ne-am bucura foarte mult sa ne ajutati sa identificam alte firme, organizatii si persoane sau mijloace creative de a ne mari baza de sustinatori pentru proiectele Fundatiei. Impreuna putem face mult mai mult pentru a ajuta si dezvolta initiativele cu impact social asupra comunitatilor.

3 Martie 2016

Joi, 3 martie 2016, a avut loc prima intalnire din acest an a Clubului United for Health – prietenii Fundatiei Policlinici Sociale Regina Maria. Dintotdeauna, evenimentul de Club este unul dedicat partenerilor, prietenilor si sustinatorilor proiectelor Fundatiei Policlinici Sociale Regina Maria, in care povestim despre proiectele noastre.

La aceasta editie le-am povestit partenerilor nostri despre realizarile anului trecut si despre planurile pentru acest an. In 2016 ne dorim sa oferim servicii medicale mai multor persoane in nevoie, prin cresterea capacitatii celor doua policlinici, dezvoltarea si sa asiguram recurenta serviciilor pentru pacientii nostri. Cei prezenti au aflat si despre marile nevoi si provocari cu care se confrunta Fundatia: nevoia unui nou ecograf in Policlinica Sociala Baba Novac, precum si nevoia donatiilor recurente pentru a putea asigura continuitatea oferirii serviciilor.

De asemenea, in cadrul evenimentului am prezentat si noul film de prezentare al Fundatiei:

Clubul United for Health a pornit din dorinta de a oferi o modalitate concreta de implicare celor care vor sa participe activ la cresterea calitatii vietii si a conditiilor de trai a segmentelor defavorizate a populatiei. Ne dorim sa cladim comunitatea oamenilor care fac bine.

Impreuna oferim sanatate!

25 Martie 2015

Miercuri, 25 martie 2015, a avut loc cea de-a patra intalnire a Clubului United for Health, la Carturesti Verona. Evenimentul a fost powered by CEO CLUBS International si a prilejuit intalnirea a peste 40 de sustinatori ai Policlinicilor Sociale ale Fundatiei Regina Maria.

Pentru prima oara in cadrul intalnirilor de Club, am organizat o licitatie de tip crowdfunding in vederea sustinerii achizitionarii unui aparat de radiologie dentara panoramica, ce va fi amplasat in Policlinica Sociala nr. 2 si care va oferi investigatii medicale gratuite pentru persoanele fara venituri. Cu ajutorul participantilor care au achizitionat fiecare cate o piesa din puzzle, am reusit sa strangem suma 6.400 de euro (sumele licitate au fost intre 50 si 1.000 euro).

De asemenea am lansat invitatiile de participare la Inaugurarea celei de-a doua Policlinici Sociale (27 mai) si la cea de-a treia editie a Galei Din Inima pentru Viitor (29 octombrie).

Multumim Maria Chifu (fagot si voce) si Radu Valcu (chitara), care au asigurat o surpriza muzicala deosebita pentru toti cei prezenti.

Multumim, pe aceasta cale, si partenerilor acestei editii: Avon Cosmetics, Editura Litera, Conviv Media, Miele, Sony, Tui Travel Center, Cristallini si World Class.

16 Decembrie 2014

Marti, 16 decembrie 2014, a avut loc la Miele Center in Bucuresti cea de-a treia intalnire a membrilor Clubului United for Health, sub forma unui Business Lunch powered by MIELE.

Ne-am bucurat alaturi de invitatii nostri de rezultatele frumoase ale acestui an si de evolutia proiectelor sociale sprijinite de Fundatie, cu ajutorul prietenilor si sustinatorilor acesteia, de surprize inedite pregatite de partenerii acestei editii pentru participanti. Cu ocazia acestui eveniment, am anuntat si demararea lucrarilor de amenajare si dotare la cea de-a doua Policlinica Sociala, in urma obtinerii tuturor avizelor si autorizatiilor, precum si estimarea privind numarul de beneficiari ai acestui proiect, dupa lansare – circa 100 pacienti / zi.

Le multumim tuturor celor au ales sa ne sustina si credem cu fermitate ca doar impreuna putem oferi sanatate!

28 Mai 2014

Miercuri, 28 mai 2014, a avut loc in gradina Fundatiei Policlinici Sociale Regina Maria cea de-a doua întalnire a Clubului United for Health, editie ce a fost powerd by AVON.

Si de aceasta data, evenimentul a reunit peste 40 de prieteni si sustinatori ai proiectelor noastre. Le suntem recunoscatori partenerilor, sustinatorilor si prietenilor Fundatiei Policlinici Sociale Regina Maria pentru sprijinul pe care il acorda proiectelor noastre. Ne dorim sa dezvoltam impreuna o comunitate deosebita de oameni care fac bine si care contribuie proactiv cu idei, propuneri si resurse in proiecte de impact, transparente si eficiente.

Impreuna oferim sanatate si ne sprijinim semenii!

27 Martie 2014

Joi, 27 martie 2014 a avut loc prima intalnire a Clubului Fundatiei Regina Maria – United for Health si a reprezentat un eveniment dedicat partenerilor, prietenilor si sustinatorilor proiectelor Fundatiei Policlinici Sociale Regina Maria. Am avut-o ca invitat de onoare pe Printesa Marina Sturdza, care ne-a povestit despre implicare si daruire prin puterea exemplului personal.

Clubul United for Health a pornit din dorinta de a oferi o modalitate concreta de implicare celor care vor sa participe activ la cresterea calitatii vietii si a conditiilro de trai a segmentelor defavorizate a populatiei. Ne dorim sa cladim comunitatea oamenilor care fac bine.

Impreuna oferim sanatate!

Start typing and press Enter to search