event-cover-photo

Pe 19 Octombrie, la Hotel Marriott, a avut loc cea de a VI-a edițe a Galei Din Inima Pentru Viitor. Am creat pentru invitații noștri un decor de poveste și o seară cu multe momente speciale. Datorită partenerilor și a invitaților noștri am reușit să strângem suma de 200. 000  de euro, pentru cei peste 5000 de pacienți sociali cărora le oferim servicii medicale gratuite sau la preț redus în policlinicile noastre. Aici puteți vedea câteva dintre poveștile pacienților noștri sociali.
Comunicatul de presa integral îl găsiți aici.

Principalul moment al serii a fost lansarea Albumului Reginei Maria- ”O poveste cu lipici”, primul document atestat istoric aparținând Reginei Maria. Îi mulțumim Ambasadoarei noastre Maia Morgenstern pentru că a reprezentat un scurt moment desprins din jurnalul Reginei Maria în care povestea despre acest album.

Seara a continuat cu o prezentare de modă a creatoarei Agnes Toma, care a creat o colecție de rochii cu inspirație din ținutele purtate de Regina Maria.

Iar apoi invitații noștri au dansat pe muzica lui Horia Brenciu, care împreună cu formația lui, au reușit să ridice pe toată lumea de pe scaune.

Pe tot parcursul evenimentului invitații au putut licita pentru experiențe și obiecte deosebite, oferite de către sponsorii noștri. Mulțumim: Academia Titi Aur, Adrian Bighei, Aesthete Clinique, Agnes Toma,Asus, Atelierele Ilbah, Audi Romania, Baby Spa, B&B Collection, Blue Air, Casa Baciu, Catalina Ponor, Cirrus Aviation, City Hunt, Constantin Nautics, Daniel Zlota, Ella Icon, Exotique Romania, Federatia Romana de Fotbal, Ferma Dacilor, Fit4You, Gentlemen’s Corner, Gina Butiuc, Gladys, Intermedicas, Lacerta, Landlessly, La Marzocco, Maia Ratiu, Maria Balea, Maria Parasc, Marriott Hotel, Metropolitan Jewelry, MIA, Monom, Mozzafiato, NextGEN, Parfum MyGheisha, Piatra Online, Raluca Dobrovolschi, Rawdia, Roche Bobois, Seanergya, SegWood Design, Simona Halep, Sorin Onisor, Teleferic Hotel, The Float Room, Wagner Arte, Zitec. Catalogul cu produsele scoase la licitație îl puteți vedea aici.

Am mai avut și multe premii care puteau fi câștigate la tombola organizată de noi, pentru toate aceste vrem să le mulțumim tuturor partenerilor care ne-au oferit produse : Audi Romania, Avon, Beraria H, Ciocolata Maya, City Hunt, Aesthete Clinique, Constantin Nautics, Ella Icon, Groupama, Inglot, Nala, Simona Halep, Teatrul Evreiesc de Stat, The Float Room, Tria-Alfa, Tommy Hilfiger, Tudor Gourmet Burgers.
Aici și aici găsiți momente video de la Gala noastră.

Istoric Gala Din Inima Pentru Viitor

Gala Din Inimă Pentru Viitor ediția a V-a