gala

EDIȚIA a VI-a, 19 octombrie 2018, Hotel Marriott, ora 18:30

Fundația Inovații Sociale Regina Maria vă anunță o nouă ediție a Galei din Inimă Pentru Viitor- Ediția “Album Reginei”. Evenimentul își continuă tradiția și ajunge astfel anul acesta la cea de-a 6-a ediție. Pe 19 octombrie 2018, ora 18.30 la Hotel Marriott vă așteaptă o seară specială ca de fiecare dată.

Vă amintim că evenimentul are ca de fiecare dată scop caritabil, iar fondurile strânse vor merge către pacienții noștri sociali, către dezvoltarea programelor noastre medicale și de educație.

De 6 ani Gala Din Inimă Pentru Viitor aduce laolaltă peste 50 de companii și 250 de personalități care apreciază și susțin proiectele inspirate din viața Reginei Maria.

Va fi o seară de networking de top, cu licitație de obiecte istorice și experiențe speciale, iar la final va canta Horia Brenciu. Și mai avem și o mare surpriză…un album deosebit.

Salvați-vă data în calendar și așteptați detaliile evenimentului. Vă vom surpinde și emoționa în același timp.

Istoric Gala Din Inima Pentru Viitor
Gala Din Inimă Pentru Viitor ediția a V-a