Fa-te bine facand bine!

Policlinica Sociala Sala Palatului

De-a lungul primilor ani ai Policlinicii Sociale Baba Novac, am observat ca exista multi oameni care au nevoie in mod constant de asistenta medicala, dar care nu pot apela la serviciile acestei policlinici, pentru ca au un minim de venit.

Pentru aceste persoane, Fundatia Policlinici Sociale Regina Maria a deschis Policlinica Sociala Sala Palatului, pe 27 mai 2015 pentru a oferi servicii medicale integrate persoanelor cu venituri mici, din Bucuresti. Acesta este un proiect social medical, care vine in completarea serviciilor medicale oferite pentru persoanele fara venituri si fara asigurari medicale si, in acelasi timp, prin care ne dorim sa crestem numarul celor care pot beneficia de servicii medicale integrate, accesibile si de calitate.

Proiectul a implicat o investitie de 900.000 de euro, incluzand achizitionarea spatiului, amenajarea si echiparea cladirii cu aparatura medicala si mobilier. Policlinica a fost finalizata in aproape 2 ani de la demararea proiectului si a reprezentat o provocare pentru Fundatie si toti partenerii implicati.

Beneficiarii serviciilor medicale sociale oferite prin a doua Policlinica Sociala sunt persoanele si familiile cu venituri mici, aflate in situatii dificile din punct de vedere financiar. Astfel, cei ale caror nevoi medicale depasesc pachetul garantat de asigurate de stat sau nu au posibilitatea de a apela la clinici private vor plati o suma modica, in functie de serviciul prestat. Fondurile stranse astfel vor asigura sustenabilitatea proiectului pe termen lung.

Am facut acest proiect nou cu gandul la cei pe care poti sa ii ajuti prin ceea ce stii sa faci, mai ales la cati oameni sinceri si buni au ajuns in situatii dificile. Incercam sa le mentinem nu numai sanatatea, ci si demnitatea, sa plece cu capul sus, cu o incurajare de a vedea lucruri pozitive in ei si la cei din jur, cu credinta ca ii ajutam astfel sin in alte domenii din viata. Cred ca am reusit impreuna cu echipa sa aratam ca este sustenabil sa mentinem o Policlinica Sociala fara plata. Aceasta a doua Policlinica Sociala este, din nou un fel de pionerat, in care vrem sa atingem cat mai multi oameni care vor sa aiba servicii medicale de calitate, dar nu isi permit financiar. In numele echipei, le multumesc tuturor celor care ne-au ajutat si ne ajuta in continuare si doresc sa apelez la cati mai multi dintre voi sa ne ajute si in acest al doilea important proiect. Numai impreuna putem cladi o lume mai buna pentru toti.

Dr. Wargha Enayati, fondatorul Fundatiei Policlinici Sociale Regina Maria

Policlinica Sociala Sala Palatului a fost deschisa cu sprijinul membrilor fondatori: Fundatia Vodafone Romania, Groupama Asigurari, Porsche Romania, Porsche Finance Group Romania si WIPRO, precum si cu ajutorul a peste 170 de sponsori individuali si corporate.

Specialitati medicale:

1. Stomatologie
  2. Oftalmologie
  3. Ginecologie
  4. Cardiologie
  5. Neurologie pediadrica
  6. Ortopedie
  7. Endocrinologie
  8. Neurologie
  9. Recuperare medicala
  10. Radiologie/Mamografie
  11. Ecografie
  12. Psihologie

Date de contact:

Strada Ion Campineanu nr. 23, Sector 1, Bucuresti
E-mail:  ps2@fundatiareginamaria.ro
Telefon:   0372 126 405 sau 0731 345 129

poza-preturi
Lista preturi Policlinica Sociala Sala Palatului *preturile pot suferi modificări, pentru varianta actualizata contactati policlinicaLista preturi Policlinica Sociala Sala Palatului

VREI SA AJUTI POLICLINICA SALA PALATULUI?

O poti face astfel:

Prin redirectionarea a 2% din impozitul pe venit – Descarca formularul precompletat cu datele Fundatiei: daca ai venituri doar din salarii, descarca Declaratia 230 iar daca ai venituri din mai multe surse, descarca Declaratia 200.

Pentru mai multe detalii despre modul de completare a formularului de 2%, da click aici.

Prin donatii recurente, in pagina dedicata acestui lucru.

Prin inscrierea in programul de voluntari – poti afla mai multe despre acest lucru de aici.

Prezentarea Policlinicilor Sociale