UMANager

Printr-o initiativa inovatoare, UMANager, Fundatia promoveaza etica in afaceri si cresterea gradului de incredere a tinerilor intreprinzatori in parteneri si in mediul de afaceri autohton.

Initiativa de a lansa acest proiect le apartine lui Steven van Groningen, Silviu Hotaran, Septimiu Postelnicu si Wargha Enayati, patru dintre cei mai cunoscuti reprezentanti ai comunitatii de business din Romania. Fiecare dintre fondatori a pus in slujba programului ”umanager” experienta dobandita de-a lungul carierei profesionale, acumulata in organizatii si asociatii profesionale recunoscute la nivel national.

Evenimente UMANager

Atelier de leadership moral ”Antreprenoriat 3.0 – Este noua generatie de antreprenori mai etica?”, 23 martie 2016, Sala de Conferinte UniCredit Bank

Atelier de leadership moral “Etica si curaj in antreprenoriat” – 2 aprilie 2015, Universitatea Romano-Americana

Atelier de leadership moral “Si totusi, lumina” – 22 octombrie 2014, Sala de Conferinte UniCredit Tiriac Bank

Atelier de leadership moral “Valoarea rezultatelor” – 26 februarie 2014, Sala de Conferinte UniCredit Tiriac Bank

Atelier de leadership moral “Despre etica in afaceri – studii de caz” – 29 octombrie 2013, Aula Magna a Academiei de Studii Economice Bucuresti

Conferinta umanager, The Hub Bucuresti, 25 septembrie 2013

Atelier de leadership moral “Despre viziune si atitudine” – 18 iunie 2013, Aula Magna a Academiei de Studii Economice Bucuresti

Atelier de leadership moral “Despre responsabilitate si incredere” – 26 martie 2013, Sala de Conferinte UniCredit Tiriac Bank

Atelier de leadership moral “Adevaratul Succes” – 14 noiembrie 2012, Sala de Conferinte UniCredit Tiriac Bank

Evenimente la care au participat membrii umanager

Wargha Enayati – Atelier Why Do Good?, in cadrul Executive MBA Bucharest, Vienna University of Economics and Business, 21 iunie 2013

Wargha Enayati – Ethics in Doing Business, AmCham Learning and Innovation Center, 20 iunie 2013

Silviu Hotăran și Wargha Enayati – Leadership Summit, 22 mai 2013

Wargha Enayati – Atelier De ce sa facem Bine?, organizat de Fundatia Calea Victoriei, Sala Dalles, 16 aprilie 2013

Wargha Enayati – Executive Dialogue – Why Do Good?, organizat de Maastricht School of Management Romania, 20 februarie 2013

Wargha Enayati – Atelier de leadership moral, Directia Generală de Asistenta Sociala a Municipiului Bucuresti, 28 ianuarie 2013

Wargha Enayati – Seminar International „Etica, Afaceri și Religie”, organizat de catre Inspectoratul de Politie al Judetului Hunedoara, Clubul Inspectorilor Sefi din Politia Romana (CISPOL) si Episcopia Devei si Hunedoarei, 17 decembrie 2012.

Editia 23 martie 2016