Spectacol Teatru 'Regina Maria, Regina tuturor românilor'

Spectacol Teatru ‘Regina Maria, Regina tuturor românilor’

Vineri, 6 decembrie 2019, de la ora 18:00, la Teatrul Evreiesc de Stat, va avea loc spectacolul caritabil „Regina Maria. Regina tuturor românilor”, spectacol de teatru realizat și interpretat de actrița Liana Ceterchi.

Piesa de teatru este o dramatizare a jurnalelor de război din 1916, 1917 și 1918 ale Reginei Maria, într-un demers artistic de înaltă ținută despre eroismul, voința de fier și iubirea necondiționată față de poporul său. Personalitatea Reginei Maria este pe cât de seducătoare și captivantă pe atât de greu de cuprins, de redat, de trăit ca actor. Superlativele se epuizează fără a cuprinde „necuprinsul“ ființei ei. Jurnalele de război sunt jurnalele unei Regine Mame, mama a unei Românii pe cale de a se naște ca o mare țară și o mare națiune, chinurile facerii trec printr-un razboi, prin foamete, epidemii, lipsuri de tot felul, dar pe cât de grele sunt încercarile, pe atât de mărețe sunt spiritele care se înalță pentru a depăși fără compromisuri greutățile și umilințele.

Seara va debuta cu un moment de networking și cocktail, urmat de spectacolul ce va începe la ora 19:00.

Invitați la acest spectacol de teatru sunt reprezentanții companiilor care au participat la Gala din Inima pentru Viitor, ediția a 7-a cu pachet de sponsorizare, însă, în limita locurilor disponibile, oricine este interesat să participe, își poate rezerva un loc la adresa de email frm@fundatiareginamaria.ro

Biletul constă într-o donație de 120 de lei, iar toate fondurile obținute din vânzarea biletelor vor fi folosite în beneficiul pacienților sociali și al copiilor din cele două centre educaționale.

Oferiți un frumos cadou de Moș Nicolae partenerilor, angajaților și, în același timp, copiilor și pacienților Fundației Inovații Sociale Regina Maria!

Daca doriti sa participati la acest eveniment in calitate de Partener sau ca si participant individual, va rugam sa ne scrieti la frm@fundatiareginamaria.ro

AGENDA EVENIMENTULUI:

18:00 – 20:00

18.00: Cocktail și networking
19:00: Scurta prezentare a Fundatiei și a cauzei
19:10: Spectacol de Teatru

Orice oaspete dorește să ofere un cadou de Crăciun unui copil din centrele noastre educationale, îl poate aduce în seara spectacolului și îl poate lăsa sub bradul din lobby.

În cadrul evenimentului fundației noastre de vineri seara, Spectacolul caritabil „Regina Maria, Regina tuturor romanilor”, Diana a împărtit scena cu mama ei și a susținut primul ei recital de vioară în fața celui mai cald și mai generos public, pe scena Teatrului Evreiesc de Stat. Emoția autentică și talentul micii artiste au facut ca inimile spectatorilor să vibreze, într-un moment înduioșător și plin de intensitate.

În acea seară, Diana a uitat de griji, de boală și de toate celelalte lucruri despre care niciun copil nu ar trebui să știe și s-a bucurat de atenția și admirația a peste o sută de oameni.

Sediul Administrativ
Str. Gârlei nr.88, Sector 1, București