Termeni si conditii generale aplicate pentru donatii online

Preambul:

Prin accesul, navigarea si, in general, folosirea site-urilor fundatiareginamaria.ro, numite in continuare si Site sau Site-uri, sunteti de acord cu Termenii si conditiile generale de folosire a acestuia. In plus, prin folosirea metodei de donatii online, sunteti de acord cu termenii si conditiile de mai jos, aplicate exclusiv in cazul donatiilor efectuate online.

1. Cum donez:

a. Fundatia CMU-Regina Maria, denumita in continuare Fundatia accepta donatii online. Donatiile online se fac prin serviciul de procesare plati online oferit de PayU.
b. Utilizatorul poate selecta valoarea in RON sau EUR pe care doreste sa o doneze.
c. Pretul tranzactiei indicat este pretul net care va fi platit de utilizator, farp nicio taxa suplimentara.
d. Puteti face o donatie online urmand pasii de mai jos:

– Apasati pe linkul “Doneaza” sau „Doneaza acum”.
– Introduceti sau alegeti suma dorita si apasati „Continua”.
– Din acest moment sunteti redirectionati catre pagina securizata PayU pentru finalizarea donatiei.

Daca tranzactia prin card a fost reusita, urmatorul ecran va multumeste pentru donatia efectuata si va ofera informatiile relevante pentru aceasta operatie. Aceste informatii le veti primi de asemenea prin e-mail.

2. Politica de securitate

Informatiile personale sunt necesare pentru procesarea corecta si eficienta a tranzactiei plasate de catre dumneavoastra. Introducerea datelor personale se face utilizand o conexiune criptata SSL. Informatiile personale nu sunt transferate catre alte terte parti, nici de catre Fundatie, nici de catre PayU. Adresa de e-mail este importanta, deoarece informatiile legate de donatie vor fi transmise via e-mail. O adresa de e-mail incorecta incetineste intregul proces de donatie. Mai mult de atat, Fundatia si PayU nu vor putea sa va contacteze si sa va informeze asupra starii donatiei dumneavoastra.

PayU garanteaza securitatea sistemelor sale informatice. Cititi Politica de confidentialitate PayU pentru mai multe informatii despre acest subiect.

3. Metode de plata

Puteti alege dintre urmatoarele metode de plata: card de credit/debit prin PayU, transfer bancar/ordin de plata.

Daca ati selectat card de credit/debit ca metoda de plata, este necesar sa completati un formular cu datele despre acesta. Daca tranzactia prin card a fost reusita, urmatorul ecran va multumeste pentru donatie pe site-ul nostru si va ofera informatiile relevante despre donatie. Aceste informatii le veti primi de asemenea prin e-mail.

PayU accepta urmatoarele carti de credit/debit: Visa, Visa Electron, Mastercard/Eurocard, Maestro, inclusiv cardurile virtuale Visa sau MasterCard.

Folosind ca metoda de plata card-ul bancar de credit/debit, donatia dumneavoastra va fi procesata imediat.

Pentru donatii pentru care ati selectat metoda de plata prin transfer bancar, confirmarea se va face doar dupa confirmarea creditarii contului Fundatiei cu suma transferata, introducandu-se astfel un decalaj de 2-4 zile, de la caz la caz.

4. Politica de returnare

Donatiile se pot returna donatorilor, in cazul in care acesta solicita in mod expres, exclusiv pentru donatiile online efectuate prin card bancar. In acest caz, donatorii vor trimite, in termen de maximum 14 zile calendaristice, din momentul in care a fost efectuata donatia, o cerere scrisa catre Fundatie, in care vor solicita, in mod expres, returnarea sumei donate. Donatorul va atasa, la aceasta cerere dovada donarii acestei sume de bani prin intermediul Site-ului.

Cererea de returnare a donatiilor va fi expediata, prin posta, la adresa: frm@fundatiareginamaria.ro sau prin posta, la adresa: Str. Garlei nr. 88, Sector 1, Bucuresti, Cod Postal 013724.

5. Confidentialitate

Datele solicitate de catre Fundatie sau PayU vor fi folosite doar in contextul facilitarii donatiilor catre Fundatie.

Informatiile obtinute de la utilizator nu vor fi puse la dispozitia nici unei persoane fizice, juridice, institutii, etc. decat in cazul in care sunt solicitate justificat de catre autoritatile in drept sa verifice tranzactiile online sau in cazul in care se abuzeaza in orice fel de website.

Datele personale ale utilizatorului vor fi folosite de Fundatie sau PayU numai in scopul declarat anterior. Informatiile din formularul de plata vor fi folosite pentru a trimite utilizatorului confirmarea donatiei si pentru comunicari ulterioare.

Datele completate de catre utilizatori pe Site vor fi stocate in serverele Fundatiei, iar cele legate de donatia online prin PayU sunt colectate numai de catre procesatorii de plati.

6. Dispute si conflicte

Orice tentativa de acces neautorizat in Site si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente.

Eventualele litigii, divergente sau pretentii rezultate din sau in legatura cu donatiile efectuate, vor fi solutionate prin negocieri amiabile. Daca aceste negocieri nu au succes in termen de 10 zile calendaristice de la data la care apare disputa, aceasta va fi solutionata de instantele competente.

Termenii si conditiile generale de folosire a Site-ului, precum si Termeni si conditiile generale aplicate pentru donatii online, sunt acceptate in deplina cunostinta de catre utilizator, actul de donatie implicand acceptarea imediata si totala a termenilor amintiti.

Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii, utilizatorul isi asuma in totalitate aceste riscuri.

7. Dispozitii finale

a. Modalitati de primire a donatiilor:

• donatii online, direct de pe Site, prin intermediul serviciului specializat PayU;
• donatii direct in conturile Fundatiei CMU-Regina Maria, CUI: 27253331 , deschise la Raiffeisen Bank. Pentru donatiile in
RON folositi contul RO70 RZBR 0000 0600 1278 5673, iar pentru donatii in
EURO contul RO43 RZBR 0000 0600 1278 5674;

b. Toti utilizatorii se obliga sa respecte legile in vigoare.
c. Termenii si conditiile prezente pot fi oricand modificate fara preaviz.