Antreprenoriat Social - Sheida Coffee & Stories

Sheida este o cafenea socială situată în inima Bucureștiului care redirecționează profitul 100% către Policlinica Socială Baba Novac. Un spațiu care te liniștește și te energizează în același timp, și te duce cu gândul la ținuturile călduroase ale Persiei de altădată.

Cafeaua gourmet, cele 52 de tipuri de ceai și prăjiturile persane cu aromă de fapte bune le găsești doar la numărul 23 de pe Strada Ion Câmpineanu.

Sheida Coffee & Stories este o poveste despre oameni și pentru oameni. Pentru noi, cei care dorim să găsim un loc primitor în care să spunem povești cu prietenii după o zi cu deadline-uri scurte, în care vrem să concepem un proiect cu partenerii sau în care vrem pur și simplu să ne încărcăm cu energie alături de cei dragi.

Inițiativa Sheidei Enayati și a părinților acesteia este o invitație de a ne implica și a face fapte bune, a aduce zâmbetul pe buzele pacienților sociali și copiilor din cele două centre educaționale ale Fundației Inovatii Sociale Regina Maria.

Oricât de plină și aglomerată ar părea viața noastră, e loc întotdeauna pentru o ceașcă de cafea și o faptă bună.

Program Cafenea
Luni-Vineri : 8.00 – 20.00