Gala "Din Inimă pentru Viitor" ed. a 7-a

cover-event

Pe data de 18 Octombrie 2019, la Hotel InterContinental din București, începând cu orele 18:30, va avea loc a 7-a ediție a Galei din Inimă pentru Viitor.

Gala este evenimentul caritabil emblematic al Fundației Inovații Sociale Regina Maria, care aduce laolaltă, ca în fiecare an, comunitatea de afaceri de top din România, antreprenori, administrația publică, societatea civilă și reprezentanți la cel mai înalt nivel ai corpului diplomatic, invitându-i să sprijine o cauză socială ce are ca țel transformarea vieților persoanelor defavorizate.

În fiecare an evenimentul reușește să strângă fonduri pentru a oferi acces la servicii și tratamente medicale persoanelor dezavantajate și pentru a deschide porțile către o educație solidă pentru copiii din medii vulnerabile.

Din fodurile donate cu atâta generozitate la Gala din anul precedent, am oferit 19,000 consultații și tratamente medicale (din care 5,600 gratuite) către 5,600 pacienți (dintre care 2,600 fără venituri și fără asigurări medicale) în cele 2 policlinici sociale, iar 200 de copii defavorizați au continuat activitățile educaționale.  în 2018, doar în ultimii trei ani 1475 de pacienți au beneficiat de programe de screening de prevenție cancer col, ovarian, mamar, pulmonar și de boli cardiovasculare și alți mii de pacienți au primit 5300 consultații de medicină internă și cardiologie, 633 consultații de ginecologie și 5339 de consultații și tratamente stomatologice.

Policlinicile Fundației au misiune specială: unesc sub același acoperiș dramele pacienților cu dedicarea medicilor, prin urmare o mențiune specială o vom face anul acesta celor care oferă cu bunătate și deschidere câte o părticică din sufletul lor fiecărui pacient care le calcă pragul.

”Eroii din spatele acestor mii de consultații sunt medicii și asistentele Fundației Inovației Sociale Regina Maria. Ei au în fiecare zi așezată pe frunte ”coroana nevăzută a bunătății”. 15 medici voluntari și-au donat, anul trecut, 3100 de ore din viața lor pentru cei care intră în policlinicile noastre deznădăjduiți și plini de nevoi. Lor și celorlalți asistente și medici angajați, voluntarilor și învațătorilor care lucreză cu copiii din centre le dedicăm această Gală și îi aducem în fața tuturor, a opiniei publice, a partenerilor noștri pentru a le mulțumi”, Cristiana Mateoiu, Director Executiv al Fundației Inovații Sociale Regina Maria.

În timpul Galei veți avea ocazia să petreceți o seară inspirațională, presărată de momente de networking, o cină gourmet specială, licitații live și silent cu obiecte și experiențe spectaculoase, precum și să vă bucurați de un concert incendiar susținut de Loredana.

Cum poți ajuta?

Pentru a strânge fonduri pentru continuarea misiunii Fundației noastre am definit 5 pachete de sponsorizare între 4,000 – 24,000 € pentru companiile care doresc să ni se alăture ca și parteneri, dar avem și posibilitatea de participare individuală în valoare de 250 €.

Mulțumim partenerilor și sponosorilor Fundației care au înțeles cât este de important să sprijine în continuare misiunea nobilă de a ajuta oamenii care nu au altă soluție pentru a avea sănătate, timp și speranță de viață.

Sponsori Platinum: WIPRO, KULTHO

Sponsor Gold: Fundatia GLOBALWORTH

Sponsori Silver: GROUPAMA ASIGURĂRI, BANCA TRANSILVANIA, EOS KSI, PFIZER ROMÂNIA, HEINEKEN ROMANIA

Sponsori Bronz: CEC Bank, SCHNEIDER ROMANIA, PIATRA ONLINE, UNICREDIT BANK, ARISTON ROMANIA, MEDICHUB, ARVAL, AQUACARPATICA, RAIFFEISEN BANK, AGRICOVER, KPMG, SMITHFIELD ROMANIA, FILDAS CATENA, SARKKROM ROMANIA, SCOALA MEA

Pachetele de sponsorizare sunt însoțite de locuri gratuite la Spectacolul Caritabil de Crăciun ce are loc pe data de 6 Decembrie la Teatrul Evreiesc de stat, ”Regina Maria: Regina tuturor românilor”, un spectacol cu și de Liliana Ceterchi.

Oamenii puternici inspiră prin generozitatea lor

Nicolae Iorga scria aceste cuvinte despre Regina Maria: Niciodată, desigur, o Regină n-a impus mai mult în afară de rangul ei suprem. Regalitatea vitejiei şi milei de oameni o fac să poarte totdeauna o coroană nevăzută care e mai scumpă decât toate juvaierele lumii„.

De-a lungul istoriei ni s-a arătat faptul că un titlu nobiliar nu este dobândit doar prin moștenire ci poate fi câștigat ca urmare a unor virtuți extraordinare, precum și a actelor deosebite de bunătate și de omenie.  Cu toții purtăm această coroană nevăzută a nobleței și în noi toți se află puterea schimbării destinelor celor defavorizați.

Așadar, participarea fiecăruia dintre dumneavoastră la eveniment va fi o mare onoare pentru noi și vă mulțumim pentru sprijinul pe care ni-l acordați în deschiderea de noi capitole în viețile celor care se găsesc acum în spatele ușilor închise.

Găsiti aici contractul de sponsorizare pentru pachetele corporate și aici pe cel pentru locurile individuale.

Aici puteți găsi mai multe detalii despre ediția de anul trecut a Galei din Inimă pentru Viitor.