Marea Tzopăială 2019

#MareaTzopăială, 9 Iunie, Parcul Herăstrău

#MareaTzopăială este un eveniment de sport prin care Fundația Inovații Sociale Regina Maria strânge bani pentru copiii din cele 2 centre educaționale ale sale din Băneasa și Clinceni. Sunt cei 200 de copii ai fundatiei care vor să învețe și să ajungă mari și care și-au făcut o promisiune: aceea de a învăța și de a nu renunța niciodată la școală, iar noi le-am promis că le vom fi alături mereu!

Este un eveniment dedicat pasionaților de sport, în cadrul lui având loc activități atât pentru bărbați și femei, cât și pentru copii.

Condiția fizică nu este necesară, ci doar dorința de a face bine! Aveti programul zilei aici.

Activitățile sport sunt dedicate adulților (kangoo jumps, aerobic, zumba, kick-boxing, fotbal), dar avem și clase de sport pentru copii. Ne vom juca și jocurile copilăriei, de care ne e dor tuturor: șotronul, rațele și vânătorii, elasticul și alte jocuri.

Clasele de sport sunt ținute de instructori ce au ales ca pe 9 iunie să facă un gest mic, dar important pentru educația copiilor:

– Kangoo Jumps: Kinga Sebestyen și echipa Kangoo Jumps Romania
– Zumba: Andrei Osanu
– Aerobic, Kick-Boxing: trainerii Be LIVE Fitness Center Drumul Taberei
– Fotbal alături de fotbaliști ai Federația Română de Fotbal
– Tenis pentru copii: alături de Tennis Hero

Vom avea și concursuri:

– Ștafeta – alături de instructorii Be LIVE Fitness Center Drumul Taberei,
– Maratonul Kangoo Jumps- cine rezistă mai mult pe ghete – alături de Kinga Sebestyen și echipa Kangoo Jumps Romania
– Sotronul – cine sare corect – alături de Asociația VolunDAR.
– Fotbal – echipa tăticilor rezistă sau nu? – alături de Federația Română de Fotbal

Va fi un eveniment distractiv, dar vom învăța cum să fim mai buni. Vom face sport și fapte bune!

Ca în fiecare an, Ionela Nastase va fi gazda evenimentului, căci „Prietenul la nevoie sare!

Te asteptam ca partener al evenimentului sau ca participant individual – prețul unui bilet este de 50 de lei și va consta într-o donație care ne va ajuta să oferim o masă caldă unui copil timp de 3 zile!

Copiii au intrare gratuită!

Avem nevoie de sprijinul vostru! Hai să ne unim forțele și să îi ajutăm: duminică, 9 iunie, parcul Herăstrău, intrarea principală Charles de Gaulle, intre orele 10:00- 16:00.

Pentru mai multe detalii trimite mail la adresa: frm@fundatiareginamaria.ro

Acceptă invitația la evenimentul creat pe Facebook pentru a primi notificari cu toate detaliile și intră pe Youtube pentru vizionarea filmului de prezentare.

FII PARTENERUL NOSTRU

PACHET SPONSORIZARE COMPANII